Zomerdekbed Luxe Verkoelend – 140×200 cm (Eenpersoons) – Presence – Dekbed-Discounter.nl |

Als je op zoek bent naar een dekbed dat je het hele jaar door een comfortabele nachtrust biedt, zelfs tijdens de warme zomermaanden, dan is het Luxe Verkoelende Dekbed – All Season de ideale keuze. Dit dekbed combineert geavanceerde technologie met hoogwaardige materialen om je een ongeëvenaard slaapcomfort te bieden.

Innovatief materiaal voor een koel slaapklimaat
Het luxe verkoelende dekbed is vervaardigd met een speciale FERAN ICE behandelde stof. Deze technologie is ontworpen om vocht sneller af te voeren, wat resulteert in een droger en koeler slaapklimaat. Dit is vooral voordelig tijdens warme, klamme nachten, wanneer je behoefte hebt aan verkoeling zonder het comfort van een dekbed op te geven.

Voordelen van FERAN ICE

  • Verkoelend effect: Houdt je lichaam koel door efficiënte vochtafvoer.
  • Minder bacterievorming: Een drogere omgeving vermindert de kans op bacteriën.
  • Duurzaamheid: Minder vaak wassen betekent een langere levensduur van het dekbed.
  • Milieuvriendelijk: Bespaart energie en water, wat bijdraagt aan een schonere planeet.
  • Warmteklasse 4: Ideaal voor de zomer
  • Met warmteklasse 4 is dit dekbed speciaal ontworpen voor gebruik in de warmere maanden. Het biedt voldoende warmte voor degenen die niet zonder dekbed kunnen slapen, maar zonder het risico van oververhitting. Dit maakt het dekbed perfect voor mensen die het snel warm hebben of in een warm klimaat leven.

Onderhoud en duurzaamheid
Om de frisheid en de prestaties van het dekbed te behouden, is het belangrijk om het regelmatig te luchten en op te schudden. Dit zorgt ervoor dat de vulling luchtig blijft en zijn isolerende eigenschappen behoudt. Het dekbed kan indien nodig ook gewassen worden op 40 °C, mits je gebruikmaakt van een ruime wasmachine.

Tips voor onderhoud

  • Dagelijks opschudden: Houdt de vulling luchtig en comfortabel.
  • Regelmatig luchten: Voorkomt vochtophoping en houdt het dekbed fris.
  • Wasbaar: Eenvoudig te reinigen en te onderhouden voor langdurig gebruik. 

Oftewel…
Het Luxe Verkoelende Dekbed – All Season is een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan comfort en kwaliteit. Het geavanceerde materiaal, gecombineerd met praktische onderhoudstips, zorgt ervoor dat je dekbed langer meegaat en bijdraagt aan een beter milieu. Of je nu een koele slaper bent of gewoon op zoek bent naar een dekbed dat geschikt is voor alle seizoenen, dit dekbed is de perfecte aanvulling op je beddengoedcollectie.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:22.99  (klik hier voor meer informatie)