Waterdichte Badstof Molton Hoeslaken – Topper – 180×200 cm – Fresh & Co Matrasbeschermer – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is essentieel voor ons welzijn, maar soms kunnen onvoorziene omstandigheden zoals incontinentie, bedplassen of nachtzweten het ons moeilijk maken om een goede nachtrust te krijgen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die bescherming biedt en tegelijkertijd het comfort niet uit het oog verliest: de waterdichte toppermatrasbeschermer.
Een praktische oplossing voor dagelijks comfort
Deze toppermatrasbeschermer is ontworpen om je toppermatras te beschermen tegen vocht en vlekken. Het mooie is dat je de beschermer direct om je toppermatras doet en vervolgens afdekt met een normaal hoeslaken. Zo blijft de bescherming onzichtbaar en past het geheel naadloos bij de rest van je beddengoed.
Materiaal van topkwaliteit
Het materiaal van de beschermer is zacht badstof, gemaakt van 100% polyester. Deze badstof is op een speciale manier geweven, wat resulteert in een comfortabel zacht laagje. Bovendien is de beschermer voorzien van een waterdichte coating, waardoor je hoeslaken en toppermatras droog en onbeschadigd blijven.
Handig labeltje voor opmaakgemak
Om het opmaken van je bed te vereenvoudigen, is er een handig labeltje aangebracht aan de korte zijde van de beschermer. Dit labeltje wijst je de juiste richting, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over hoe het hoeslaken ligt.
Overige kenmerken die het verschil maken
De toppermatrasbeschermer is rondom voorzien van elastiek, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat de beschermer verschuift tijdens de nacht. Hierdoor kun je ongestoord blijven slapen en genieten van een optimale nachtrust.
Deze beschermer is speciaal geschikt voor toppermatrassen tot 12 cm hoog, waardoor het een ideale aanvulling is voor de meeste bedden.
Onderhoudsinstructies voor een langdurig gebruik
Om ervoor te zorgen dat je toppermatrasbeschermer zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om de volgende wasvoorschriften in acht te nemen:

* Wasbaar tot 60 °C om alle bacteriën en allergenen effectief te verwijderen.
* Strijken op een lage stand om de vezels zacht en soepel te houden.
* Drogen in een droogtrommel op een licht programma om de beschermer snel weer in gebruik te kunnen nemen.
* Behandel de beschermer niet met bleekmiddel, om de kwaliteit en de waterdichte eigenschappen te behouden. Door deze eenvoudige stappen te volgen, zorg je ervoor dat je toppermatrasbeschermer zijn beschermende functie behoudt en je nacht na nacht kunt genieten van een fris en hygiënisch slaapklimaat.
Oftewel…
Een waterdichte toppermatrasbeschermer is een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan hygiëne en comfort tijdens de slaap. Het biedt niet alleen bescherming tegen vocht en vlekken, maar het zorgt ook voor gemak bij het opmaken van je bed en is eenvoudig te onderhouden. Met deze beschermer kun je elke nacht met een gerust hart naar bed gaan, wetende dat je toppermatras goed beschermd is.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:27.99  (klik hier voor meer informatie)