Verkoelende Topper – Cool Active – 5 cm – 200×200 cm met Koudschuim Kern – Van Dekbed Discounter – Comfort: Gemiddeld – Dekbed-Discounter.nl |

Geniet van koele nachten met deze heerlijk verkoelende topper, met een Cool Active tijk.
Kern
De 5 cm hoge kern van deze topper is gemaakt van HR40 koudschuim. Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op.
Tijk
Naast dat deze topper heerlijk verkoelend is voor in de zomer, kun je hem de rest van het jaar ook gewoon gebruiken! Dit komt doordat de topper is uitgerust met twee verschillende kanten. Aan de ene kant het zomerdeel met hierop de Cool Active tijk, en aan de andere kant een All Season Silver Fiber tijk. 
Verzorging
Om zo lang mogelijk gebruik te maken van jouw nieuwe topper, raden wij jou aan om de topper elke 4 weken te draaien. Keer en draai de topper om kuilvorming te voorkomen en gebruik een molton onder jouw hoeslaken om pluizen te voorkomen. Dit zal namelijk de levensduur van jouw matras verlengen!
Leveringen
Wij leveren door heel Nederland en België, verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland. De topper wordt door geleverd door een koerier met een track en trace.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:329.00  (klik hier voor meer informatie)