Set van 3 Exclusive Hotel Badlakens – Antraciet – Dekbed-Discounter.nl |

Douchen is iets was je elke dag doet, waarom zou je jezelf niet wat luxe gunnen? Met dit grote badlaken kun je na het douchen hem heerlijk om je heen slaan. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook meenemen naar het strand. Dit badlaken is van dik materiaal wat zorgt dat het meer vocht kan absorberen en je sneller afgedroogd bent.
Materiaal
Dit badlaken is gemaakt voor ultiem comfort. Het is gemaakt van 100% katoen en heeft een kwaliteit van 550 gr/m². Deze kwaliteit vind je ook in de badkamers van luxe hotels. Door het gebruik van dit materiaal voelt de handdoek heerlijk zacht aan op je huid en geeft het een gevoel van luxe. Daarnaast is de handdoek lekker dik, super absorberend en extra sterk.
Wasvoorschrift
We raden aan om voor gebruik dit badlaken nog te wassen. Hiermee vergroot je het absorberende vermogen van dit badlaken. We raden aan om donkere kleuren, fel gekleurde en witte kleuren apart te wassen. Zo voorkom je dat ze verkleuren. Dit badlaken is wasbaar tot 40 °C en kunnen in de droger op lage stand. Kies voor een bijbehorend wasmiddel en eventueel een wasverzachter.
Presence:
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van zacht en sterk badgoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! 
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:49.99  (klik hier voor meer informatie)