Romanette Luxe Dubbel Jersey Topper Hoeslaken Kleur: Blauw, 140 x 200/210/220 cm | 8716057004138

Dit topper hoeslaken heeft een grammage van 220 gr/m² en is hierdoor lekker warm!

Een topper hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topper tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.
Materiaal
Dit topper hoeslaken is gemaakt van dubbel jersey. Dubbel jersey is gemaakt van 100% katoen, het is een speciale weeftechniek waardoor het katoen rekbaar wordt. Het hoeslaken is ademend, ventilerend, comfortabel en luchtig. Bovendien is dubbel jersey volledig kreukvrij en hoeft dus niet gestreken te worden. Ook is dubbel jersey door het materiaal en de weving altijd lekker warm. 
Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.
Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor matrassen tot 12 cm hoog. 
Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust. Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.
Romanette Luxe Dubbel Jersey Topper Hoeslaken Kleur: Blauw, 140 x 200/210/220 cm

Prijs:28.95  (klik hier voor meer informatie)