Queen Matras 3-laags – 140×210 cm met Comfortschuim Kern – Van Aeroplus – Comfort: Medium – Dekbed-Discounter.nl |

Aangezien we een derde deel van ons leven op een matras spenderen kun je maar beter zorgen dat hij lekker ligt. Dit comfortschuim matras biedt uitkomst en bovendien is dit matras voorzien van een laag koudschuim in combinatie met traagschuim voor een uitstekende ventilatie. Dit verlaagt verder de druk van het lichaam en helpt tegen nek- rug- en heupklachten. Zo lig je nacht na nacht comfortabel en word je uitgerust wakker!
Kern
Een comfortschuim matras is gemaakt met speciaal schuim waardoor je aangenaam kunt liggen, ook wel schuimrubber genoemd. Daarnaast heeft matras isolerende eigenschappen en wordt het vocht op de juiste manier gereguleerd. Verder is het geschikt voor rug-, zij- en buikslapers. 
Bovenop het comfortschuim zit een afdeklaag die gemaakt is van koudschuim. Het meest opvallende kenmerk van koudschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je gewicht, wordt het zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierdoor gelijkmatig over het matras verdeeld.
Een HR 35 koudschuim matras, in combinatie met een laag traagschuim, vormt zich het beste naar het lichaam. HR staat voor High Resilience of wel hoge veerkracht. Het matras voelt niet warm aan en biedt goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. 
Daarnaast is dit matras bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 20 cm hoog. Kuilvorming komt van alle matrastypen bij koudschuim het minst voor.
Tijk
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Het materiaal is lekker zacht, ademend en soepel.
Verzorging
Om zo lang mogelijk gebruik te maken van jouw nieuwe topper, raden wij jou aan om gebruik te maken van een molton onder jouw hoeslaken om pluizen te voorkomen. Dit zal namelijk de levensduur van jouw matras verlengen!
NIEUW! Matras service! + € 50
Je kent het wel, je besteld een nieuw matras en blijft achter met jouw oude matras. Wat moet je daar nou mee doen? Daar hebben wij de oplossing voor! Voor € 50 nemen wij jouw oude matras mee bij het uitleveren van jouw nieuwe matras. Je kunt de optie selecteren bij het bestellen van jouw nieuwe matras.
Leveringen
Toppers onder de 1 meter breed worden geleverd via een koerier. Matrassen breder dan 1 meter worden geleverd op telefonische afspraak. Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).
Weet je zeker dat je de juiste maat hebt? Let goed op of je de juiste maat in je winkelmandje doet! In verband met hygiëne kan dit artikel niet worden geretourneerd.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:529.00  (klik hier voor meer informatie)