Primaviera Deluxe Premium Kussen – Elisabeth | 8718924908730

Dit heerlijke hoofdkussen is gevuld met polyester holle vezels, is anti-allergisch en geschikt voor zij- rug en buikslapers.

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% micropercal. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort. 
Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. De vezelvulling geeft het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch materiaal: wasbaar en een uitstekende vochtregulatie! De vulling van dit hoofdkussen komt nooit in elkaar te zitten vormt zich precies naar de vorm van jouw hoofd, nek en schouders.
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!
Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 700 gram per m² holle vezels en is hierdoor geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.
Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.
Primaviera Deluxe Premium Kussen – Elisabeth

Prijs:9.99  (klik hier voor meer informatie)