Plaid Teddy Rib – Beige – Dekbed-Discounter.nl |

Als je op zoek bent naar een manier om je woonkamer of slaapkamer een gezellige en stijlvolle uitstraling te geven, dan is een plaid van Fresh & Co een uitstekende keuze. De Plaid Cordstripe – Beige is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook comfort en warmte tijdens die kille avonden op de bank of in bed.
Wat maakt de Plaid Cordstripe – Beige zo speciaal?
De plaids van Fresh & Co zijn vervaardigd uit 100% polyester flanel en hebben een kwaliteit van 380 gsm. Dit zorgt voor een heerlijk zachte en dikke stof die uitnodigt om onder weg te kruipen. Het corduroy design, oftewel ribfluweel, geeft de plaid een tijdloze en elegante uitstraling die past bij diverse interieurstijlen.
Afmetingen voor elk gebruik
Met een afmeting van 135 x 170 cm is deze plaid groot genoeg om jezelf lekker in te wikkelen, maar ook ideaal om als decoratief element over de leuning van je bank te draperen. Het is de perfecte maat om warmte en stijl toe te voegen aan elke ruimte.
Eenvoudig in onderhoud
De Plaid Cordstripe – Beige is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De plaid is wasbaar op maximaal 30 °C, wat betekent dat je hem gemakkelijk fris en schoon kunt houden. Het is echter niet geschikt voor de droger en strijken is ook niet nodig. Chemisch reinigen is niet aan te raden; behandel vlekken liever voorzichtig met specifieke vlekkenmiddelen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:14.99  (klik hier voor meer informatie)