Oplegmatras Micro Basic – 160×200 cm – Luna Bedding – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en energiek leven. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een oplegmatras. Niet alleen biedt het extra comfort, maar het draagt ook bij aan de levensduur van je huidige matras. Het Oplegmatras Micro Basic van Luna Bedding is een uitstekende keuze voor wie zijn slaapervaring wil verbeteren. Laten we eens dieper ingaan op de details die dit oplegmatras zo bijzonder maken.
De voordelen van een oplegmatras
Een oplegmatras, ook wel topper genoemd, leg je bovenop je huidige matras. Dit heeft verschillende voordelen:

* Extra comfort: Een oplegmatras voegt een extra comfortlaag toe aan je bed, waardoor je beter en lekkerder slaapt.
* Bescherming: Het beschermt je onderliggende matras tegen vocht en vuil, wat bijdraagt aan een langere levensduur.
* Hygiëne: Een oplegmatras is makkelijker te wassen en te luchten dan een gewoon matras, wat bijdraagt aan een schone slaapomgeving. Vulling van het Oplegmatras Micro Basic
De vulling van het Micro Basic oplegmatras bestaat uit 400 gr/m² polyester holle vezel. Deze vulling zorgt voor een goede isolatie en vochtregulatie. Bovendien is het oplegmatras:

* Anti-allergeen: Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.
* Anti huisstofmijt: Een must-have voor iedereen die last heeft van luchtwegproblemen.
De tijk: jouw comfortlaag
De tijk, ofwel de hoes van het oplegmatras, is gemaakt van microvezel. Dit materiaal staat bekend om zijn zachtheid en soepelheid, waardoor het oplegmatras heerlijk om je heen valt. Daarnaast is microvezel luchtig, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust.
Bevestiging en onderhoud
Het oplegmatras is voorzien van vier elastische banden die je eenvoudig om je huidige matras bevestigt. Zo blijft het oplegmatras goed op zijn plaats liggen en kun je ongestoord genieten van je slaap.
Voor het onderhoud is het goed om te weten dat het oplegmatras wasbaar is op 40 °C. Zorg wel voor een ruime wasmachine om het oplegmatras goed te kunnen reinigen.
Oftewel…
Het Oplegmatras Micro Basic van Luna Bedding is een uitstekende investering in je slaapcomfort. Het biedt niet alleen extra zachtheid en bescherming, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijk en geschikt voor mensen met allergieën en luchtwegproblemen. Met dit oplegmatras maak je van elke nacht een kleine vakantie.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:24.99  (klik hier voor meer informatie)