Oplegmatras Basic Carbon – 180×200 cm – Dekbed Discounter – Dekbed-Discounter.nl |

Als je op zoek bent naar manieren om je slaapcomfort te verbeteren en tegelijkertijd je matras te beschermen, dan is een oplegmatras een uitstekende keuze. Maar wat is een oplegmatras precies en waarom zou je ervoor kiezen? 
Bescherming van je matras
Een oplegmatras, ook wel topper genoemd, ligt op je bestaande matras en biedt extra comfort. Maar dat is niet het enige voordeel. Het beschermt je matras tegen vocht en vuil, waardoor deze minder snel slijt. Hierdoor verleng je de levensduur van je matras aanzienlijk, wat een goede investering is voor zowel je portemonnee als het milieu.
Vulling en hygiëne
De vulling van het Basic Oplegmatras Carbon bestaat uit 400 gr/m² polyester holle vezel. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. Bovendien is dit oplegmatras anti-allergeen en anti-huisstofmijt, wat het een ideale keuze maakt voor mensen die kampen met allergieën of luchtwegproblemen. Het houdt huisstofmijt, vocht en bacteriën op afstand, wat bijdraagt aan een gezondere slaapomgeving.
Thermoregulerende tijk
De tijk, ofwel de hoes van het oplegmatras, is gemaakt van carbon. Deze stof heeft de bijzondere eigenschap dat het thermoregulerend werkt. Dit betekent dat het oplegmatras zich kan aanpassen aan je lichaamstemperatuur en zo bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, ongeacht het seizoen. De tijk zorgt er ook voor dat de vulling op zijn plaats blijft en draagt bij aan de algehele duurzaamheid van het oplegmatras.
Bevestiging en onderhoud
Het oplegmatras is uitgerust met vier elastische banden die je eenvoudig om je matras bevestigt. Zo blijft het oplegmatras goed op zijn plek liggen en kun je ongestoord genieten van je slaap. Qua onderhoud is het oplegmatras gebruiksvriendelijk; het kan gewassen worden in de wasmachine op maximaal 40 °C. Voor het behoud van de kwaliteit is het wel aan te raden om een ruime wasmachine te gebruiken. Na het wassen berg je het oplegmatras op in de bijgeleverde luxe bewaartas.
Oftewel…
Een oplegmatras zoals het Basic Oplegmatras Carbon is een slimme keuze voor wie zijn matras wil beschermen en tegelijkertijd zijn slaapcomfort wil verhogen. Met de anti-allergene eigenschappen, de thermoregulerende tijk en de eenvoudige bevestiging is het een waardevolle toevoeging aan je beddengoed. Bovendien is het een duurzame keuze die bijdraagt aan een langere levensduur van je matras. Kortom, met een oplegmatras slaap je als een koning(in) en zorg je tegelijkertijd goed voor je matras.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:49.99  (klik hier voor meer informatie)