Oplegmatras Basic Aloë Vera – 180×200 cm – Luna Bedding – Dekbed-Discounter.nl |

In de zoektocht naar een betere nachtrust en het verlengen van de levensduur van je matras, is een oplegmatras een uitstekende keuze. Een oplegmatras biedt niet alleen extra comfort, maar heeft ook praktische voordelen.

Extra comfort voor een betere slaap
De kern van een goede nachtrust is comfort. Ons oplegmatras is ontworpen om je dat extra laagje comfort te bieden. Met een vulling van 400 gr./m² polyester holle vezel, biedt het oplegmatras een zachte en ondersteunende laag die zich aanpast aan je lichaam. Dit zorgt voor een betere slaaphouding en een diepere, meer verkwikkende slaap.

Verleng de levensduur van je matras
Een oplegmatras is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je matras. Het beschermt je onderliggende matras tegen vocht en vuil, wat de levensduur aanzienlijk kan verlengen. Door een oplegmatras te gebruiken, behoud je de kwaliteit van je matras langer en stel je de noodzaak voor een dure vervanging uit.

Bescherming tegen allergenen
Gezondheid in de slaapkamer is van essentieel belang. Ons oplegmatras is anti-allergeen en anti-huisstofmijt, waardoor het een veilige keuze is voor mensen met luchtwegproblemen, allergieën en astma. Het creëert een barrière tegen huisstofmijt, vocht en bacteriën die longinfecties en andere aandoeningen kunnen veroorzaken.

De tijk: jouw comfortlaag
De tijk, ofwel de buitenkant van het oplegmatras, is gemaakt van microvezel met een Aloë Vera finish. Deze speciale afwerking geeft een extra zachte touch, die bijdraagt aan het comfort. De tijk zorgt ervoor dat het oplegmatras soepel om je heen valt en luchtig aanvoelt, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Eenvoudige bevestiging
Niets is vervelender dan een oplegmatras dat verschuift. Daarom is ons oplegmatras uitgerust met 4 elastische banden die eenvoudig om je onderliggende matras te bevestigen zijn. Zo blijft het oplegmatras op zijn plaats en kun je ongestoord genieten van je nachtrust.

Onderhoud en verzorging
Hygiëne is cruciaal voor een gezonde slaapomgeving. Gelukkig is ons oplegmatras ontworpen voor gemakkelijk onderhoud. Het kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C. Voor het beste resultaat raden we aan een ruime wasmachine te gebruiken, zodat het oplegmatras voldoende ruimte heeft om goed schoon te worden.

Oftewel…
Een oplegmatras is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar extra slaapcomfort, een langere levensduur van het matras en een gezondere slaapomgeving. Ons oplegmatras met Aloë Vera afwerking biedt al deze voordelen en meer. Het is zacht, ondersteunend, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Kies voor een betere nachtrust en het welzijn van je matras met ons hoogwaardige oplegmatras.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:34.99  (klik hier voor meer informatie)