Molton – Topper – 70×190 cm – Wit – Presence – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn en de kwaliteit van je matras speelt hierbij een belangrijke rol. Maar hoe zorg je ervoor dat je matras zo lang mogelijk mee gaat? Een molton topper is de oplossing. Niet alleen houdt het je matras langer schoon en mooi, het verhoogt ook je slaapcomfort.

Kwaliteit en comfort in één
De luxe molton topper van Presence is meer dan een gewone matrasbeschermer. Het is een investering in de duurzaamheid van je topmatras en in je slaapcomfort. Deze molton topper is gemaakt van 100% katoen, een materiaal dat bekend staat om zijn ademende en vochtabsorberende eigenschappen.

Extra zware kwaliteit voor meer absorptie
Met een gewicht van 240 gr/m² is deze molton van extra zware kwaliteit. Dit betekent dat het meer vocht opneemt dan standaard moltons, wat leidt tot minder klamme nachten en een frisser bed.

Sanfor behandeling voor krimpvrij gemak
Deze molton topper heeft een Sanfor behandeling ondergaan, waardoor het krimpvrij is. Dit zorgt ervoor dat het hoeslaken na elke wasbeurt zijn vorm behoudt en perfect om je topmatras blijft passen.

Gemakkelijk opmaken met het labeltje voor opmaak-gemak
Het opmaken van je bed is vaak een hele klus. Presence heeft dit gemakkelijker gemaakt door een labeltje op de korte zijde van het hoeslaken aan te brengen. Zo weet je meteen hoe je het hoeslaken correct om je matras legt.

Geschikt voor diverse matrassen
Deze molton is niet alleen zacht en duurzaam, maar ook nog eens veelzijdig. Het is geschikt voor topmatrassen tot 14 cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 cm. Dankzij het elastiek rondom blijft de molton goed en glad zitten, wat bijdraagt aan het gemak waarmee je je bed opmaakt.

Presence: kwaliteit voor een eerlijke prijs
Presence staat bekend om zijn prachtige producten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Of je nu een ruim of beperkt budget hebt, met producten van Presence is een goede nachtrust voor iedereen binnen handbereik. En het mooie is dat Presence exclusief verkrijgbaar is bij Dekbed-Discounter.

Bescherm je topmatras en geniet van een comfortabele nachtrust met de luxe molton topper van Presence.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:9.99  (klik hier voor meer informatie)