Matras Signature – x cm met Pocketveren Kern – Van Orange Line – Comfort: Medium – Dekbed-Discounter.nl |

Om gebruik te maken van de 1+1 actie plaats je 2 matrassen in je winkelwagen. De korting zal dan automatisch verrekend worden. 
Aangezien we 1/3 van ons leven op een matras spenderen kun je maar beter zorgen dat je lekker ligt. Dit matras zorgt voor een optimaal ligcomfort die rugklachten kan voorkomen. Verder is dit matras voorzien van koudschuim, dit zorgt een goede ventilatie. Warmte en vocht wordt gemakkelijk afgevoerd, wat zorgt voor een heerlijk koel en comfortabel gevoel. Gegarandeerd heerlijk dromen op dit top matras!
Kern
Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Dit matras is voorzien van 2.0 pocketveren. Het pocketveren matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.
De maat 90 x 200 cm bestaat uit 434 pocketveren, dat is 240 pocketveren per m².
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de druk verlagende en zeer duurzame eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. 
Tijk
De tijk van het matras is jersey doorgestikt. 
Verzorging
Gebruik een molton onder jouw hoeslaken om pluizen te voorkomen. Dit zal namelijk de levensduur van jouw matras verlengen!
Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).
LET OP! Het matras wordt geleverd in een vacuüm verpakking. Dit betekent dat jouw nieuwe matras niet direct de juiste lengte zal hebben. Geef jouw matras ongeveer 1 week de tijd om de juiste lengte te krijgen. Mocht de lengte meer dan 2 centimeter afwijken na de eerste week, neem dan contact op met onze klantenservice (https://www.dekbed-discounter.nl/service/klantenservice-contact/).
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:189.00  (klik hier voor meer informatie)