Luxe Handdoek – Dekbed-Discounter.nl |

Douchen is iets was je elke dag doet, waarom zou je jezelf niet wat luxe gunnen? Met dit luxe handdoek droog jij je keer op keer heerlijk zacht en snel af. Deze handdoek is van dik materiaal wat zorgt dat het meer vocht kan absorberen en je sneller afgedroogd bent.

Materiaal
Deze handdoek is gemaakt voor ultiem comfort. Het is gemaakt van 100% katoen en heeft een kwaliteit van 600 gr/m². Deze kwaliteit vind je ook in de badkamers van luxe hotels. Door het gebruik van dit materiaal voelt de handdoek heerlijk zacht aan op je huid en geeft het een gevoel van luxe. Daarnaast is de handdoek lekker dik, extreem vocht absorberend en extra sterk.

Wasvoorschrift
We raden aan om voor gebruik deze washandjes nog te wassen. Hiermee vergroot je het absorberende vermogen van deze washandjes. We raden aan om donkere kleuren, fel gekleurde en witte kleuren apart te wassen. Zo voorkom je dat je washandjes verkleuren. De washandjes zijn wasbaar tot 40 °C en kunnen in de droger op lage stand. Kies voor een bijbehorend wasmiddel en eventueel een wasverzachter.

Presence
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van zacht en sterk badgoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! 

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:5.99  (klik hier voor meer informatie)