Logeermatras Drome – 70×210 cm met Comfortschuim, Polyether Kern – Van Dekbed Discounter – Comfort: Medium/stevig – Dekbed-Discounter.nl |

Kort samengevat is dit een heerlijk licht gewicht matras met goede ventilerende eigenschappen. Dit matras is uitermate geschikt voor kinderen en wordt daarnaast veel gebruikt als logeermatras.
Verstelbare boxspring? Dit is jouw perfecte match
Deze matrassen zijn daarom ook perfect te combineren met een verstelbare boxspring. Wanneer je een tweepersoons bed hebt met verstelbare bedbodem moet je altijd twee éénpersoons matrassen op het bed leggen. De matrassen moeten onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen en de dikte van het matras moet ook gelijk zijn aan elkaar om hoogte verschillen te voorkomen.
Kern
Het drome matras is volledig opgebouwd uit comfortschuim (polyether) wat als voordeel heeft dat het matras anti-allergisch is en brandvertragend! Doordat het matras uit comfortschuim bestaat, ventileerd deze enorm goed. Een ander bijkomend voordeel van dit materiaal is de vocht regulerende werking. Het matras heeft een medium tot stevige hardheid en is circa 12 cm hoog.
Geschikt voor
Het is geschikt voor verschillende slaap systemen zoals lattenbodems, verstelbare bodems, boxsprings en spiraalbodems. Wel raden we je aan om een lattenbodem aan te schaffen met minimaal 24 latten om kuilvorming tegen te gaan.
Verzorging
Om zo lang mogelijk gebruik te maken van jouw nieuwe topper, raden wij jou aan om de topper elke 4 weken te draaien. Keer en draai de topper om kuilvorming te voorkomen en gebruik een molton onder jouw hoeslaken om pluizen te voorkomen. Dit zal namelijk de levensduur van jouw matras verlengen!
Het omheulsel wat de kern bij elkaar houdt, heet de tijk. De tijk is afritsbaar en kun je wassen op maximaal 30 °C. 
NIEUW! Matras service! + € 50
Je kent het wel, je besteld een nieuw matras en blijft achter met jouw oude matras. Wat moet je daar nou mee doen? Daar hebben wij de oplossing voor! Voor € 50 nemen wij jouw oude matras mee bij het uitleveren van jouw nieuwe matras. Je kunt de optie selecteren bij het bestellen van jouw nieuwe matras.
Leveringen
Toppers onder de 1 meter breed worden geleverd via een koerier. Matrassen breder dan 1 meter worden geleverd op telefonische afspraak. Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).
Weet je zeker dat je de juiste maat hebt? Let goed op of je de juiste maat in je winkelmandje doet! In verband met hygiëne kan dit artikel niet worden geretourneerd.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:229.00  (klik hier voor meer informatie)