Kussenslopen Egyptisch Katoen Uni: – Dekbed-Discounter.nl |

Wil je elke nacht het gevoel hebben alsof je in een luxe hotel slaapt? Dat kan met de juiste kussenslopen. Misschien denk je niet direct aan kussenslopen als je je slaapcomfort wilt verbeteren, maar ze spelen een essentiële rol in hoe je slaapt. Onze 2-PACK Egyptisch Katoen Uni Kussenslopen bieden je de kwaliteit en het comfort dat je zoekt.
Waarom kiezen voor Egyptisch percale katoen?
Egyptisch percale katoen staat bekend als de beste katoensoort ter wereld. Het wordt niet voor niets gebruikt in de meest luxueuze hotels. 
Hoge draaddichtheid en fijne garen
Egyptisch percale katoen heeft een hoge draaddichtheid, wat betekent dat er veel draden per vierkante inch worden gebruikt. Dit zorgt voor een stof die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook een zacht en knisperend gevoel geeft. De fijne garen dragen bij aan de gladde en luxe afwerking van de stof. De combinatie van de hoge draaddichtheid en de fijne garen zorgt ervoor dat het beddengoed stevig aanvoelt, maar tegelijkertijd ook verrassend zacht is. 
Afmetingen
De kussenslopen hebben een universele maat van 60 x 70 cm, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste standaard hoofdkussens.
Wasvoorschrift
De kussenslopen zijn wasbaar op 40 °C en kunnen matig heet gestreken worden tot 150 °C. Bovendien zijn ze geschikt om in een droogtrommel op een licht programma te drogen. Zo blijven ze keer op keer fris en mooi.
Kleur en stijl
Het oog wil ook wat, en daarom zijn onze kussenslopen verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je altijd een kleur vinden die past bij je dekbedovertrek en de stijl van je slaapkamer. Een frisse, nieuwe kussensloop kan al snel een subtiele, maar effectieve verandering in je slaapkamer brengen.

Presence
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! Door hun uiteenlopende dessins zit er voor iedereen een leuke print tussen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:14.99  (klik hier voor meer informatie)