Hybrid topper – Basic – 160×200 cm met Koudschuim Kern – Van Aeroplus – Comfort: Medium – Dekbed-Discounter.nl |

Door het goed vormend vermogen past de topmatras zich geheel aan de vorm van je lichaam, wat zorgt voor een optimaal lichaamscomfort.
Kern
De topper is 8 cm hoog en de kern is gemaakt van hoge kwaliteit koudschuim. 
Een koudschuim topper vormt zich het beste naar het lichaam. De topper voelt niet warm aan en biedt goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen.
Tijk
De totale hoogte van deze topper betreft circa 8 cm. De tijk van deze topper is gemaakt BIO katoen, dit zorgt ervoor dat je topper heerlijk zacht aanvoelt. Ook is de tijk van deze topper voorzien van een rits, hierdoor hou je de tijk altijd makkelijk schoon. Was deze echter niet warmer dan 30 °C om te voorkomen dat de tijk gaat krimpen.
Verzorging
Om zo lang mogelijk gebruik te maken van jouw nieuwe topper, raden wij jou aan om de topper elke 4 weken te draaien. Keer en draai de topper om kuilvorming te voorkomen en gebruik een molton onder jouw hoeslaken om pluizen te voorkomen. Dit zal namelijk de levensduur van jouw matras verlengen!
Leveringen
Wij leveren door heel Nederland en België, verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland. De topper wordt door geleverd door een koerier met een track en trace.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:159.00  (klik hier voor meer informatie)