Hoofdkussen – Traagschuim Classic – Geschikt Voor Zij- En Buikslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Dit medium stevige en voorgevormde kussen heeft de perfecte vorm voor je nek en hoofd. Op deze manier worden alle delen goed ondersteund, is er een goede bloedcirculatie en door de verschillende lagen biedt dit kussen een optimale warmte- en vochtregulatie. Daarnaast is het kussen voorzien van een vulling die drukverlagend werkt. Hierdoor worden hoofd, nek en schouders op een juiste manier en in de natuurlijke houding ondersteund. Met dit kussen word je elke keer weer heerlijk ontspannen en goed uitgerust wakker.
Materiaal
De vulling van dit kussen is gemaakt van 100%  viscose traagschuim. Traagschuim wordt door jouw lichaamswarmte zacht zodat het hoofdkussen met gemak de contouren van jouw nek en hoofd overneemt voor de beste ondersteuning. 
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 60% polyester, 40% rayon en dubbeldoek. 
Slaaphouding
De hoofdkussens zijn gevuld met 750 gram traagschuim en is geschikt voor zij-, buik en rugslapers. Het traagschuim houdt tijdens je slaap je nek en rug in een rechte lijn.
Overige informatie
De tijk van het kussen kan gewassen worden in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C. Ook kan de tijk in de droger, op een lage stand. De kern van het kussen is niet geschikt voor de wasmachine en droger.
Afmetingen
60 x 40 x 11 cm
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:29.99  (klik hier voor meer informatie)