Hoofdkussen – Tencel Dreams – Geschikt Voor Rug- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je dagelijks welzijn en je gezondheid op de lange termijn. Een belangrijk onderdeel van een comfortabele slaapomgeving is een goed hoofdkussen. Het hoofdkussen Tencel Dreams is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kussen dat zowel comfort als hygiëne biedt.
Innovatief ontwerp voor optimaal comfort
Het Tencel Dreams kussen onderscheidt zich door een speciale perforering in het middelste deel. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat het kussen zich nog beter aanpast aan de vorm van je hoofd. Dit resulteert in een optimale ondersteuning gedurende de hele nacht, wat bijdraagt aan een diepere en meer herstellende slaap.
Traagschuim vulling
De kern van het Tencel Dreams kussen bestaat uit 100% traagschuim. Dit materiaal staat bekend om zijn vermogen om te reageren op lichaamswarmte, waardoor het zich perfect vormt naar de contouren van je nek en hoofd. Dit biedt een persoonlijke pasvorm en vermindert drukpunten, wat essentieel is voor een ongestoorde nachtrust.
Tencel tijk
De tijk, oftewel de buitenhoes van het kussen, is gemaakt van Tencel, een materiaal gewonnen uit houtvezels. Tencel heeft meerdere voordelen vergeleken met traditioneel katoen. Het is uitzonderlijk zacht, wat zorgt voor een prettige aanraking met de huid. Daarnaast is het zeer goed in het opnemen en afvoeren van vocht, wat leidt tot een droog en comfortabel slaapklimaat. Bovendien is Tencel ecologisch verantwoord, wat betekent dat je met de keuze voor dit kussen ook een duurzame keuze maakt.
Geschikt voor verschillende slaaphoudingen
Het Tencel Dreams kussen is speciaal ontworpen om zowel zijslapers als rugslapers de beste ondersteuning te bieden. Ongeacht je favoriete slaaphouding, het kussen biedt de juiste stevigheid om je hoofd en nek in een natuurlijke positie te houden.
Onderhoud en duurzaamheid
Hygiëne is een belangrijk aspect van een goede slaapomgeving. De tijk van het Tencel Dreams kussen is eenvoudig te onderhouden, doordat deze wasbaar is op een temperatuur tot 40 °C. Dit zorgt ervoor dat je kussen fris en schoon blijft, wat bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:119.00  (klik hier voor meer informatie)