Hoofdkussen – Sky Pillow – Geschikt Voor Rug-, Buik- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Waarom Sky Pillow?
1. Aanpasbaar aan jouw wensen
Een verkeerd kussen is de grootste oorzaak van nekklachten. Traditionele kussens bieden vaak onvoldoende ondersteuning. Onze oplossing: de Sky Pillow. Volledig aanpasbaar aan jouw wensen en slaaphouding. Het ideale kussen dus voor een goede nachtrust en voor iedere slaper een uitkomst! 
2. Koel in de zomer en warm in de winter
Dankzij het traagschuim, verrijkt met verkoelende geldeeltjes met luchtcirculatie blijft je kussen koel op warme zomernachten. De Sky Pillow-hoes heeft twee zijden: de wit-blauwe zijde houdt je koel in de zomer, terwijl de andere zijde je warm houdt in andere seizoenen.
3. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Sky Pillow is comfortabel, aanpasbaar en duurzaam. De onderkant van de tijk is gemaakt van 100% polyester, en gaat dan ook langer mee. De Hoes heeft een rits en is wasbaar op 40 °C voor optimale hygiëne! Het gebruik van de droger wordt afgeraden en is regelmatig luchten en professionele reiniging aanbevolen.
                                                                                                                     
Jouw gezondheid voorop
Dit allergievriendelijke hoofdkussen is ontworpen om huisstofmijt en bacteriën te weren, waardoor een gezonde slaapomgeving ontstaat voor ongestoord doorslapen, elke nacht weer!                                                                                                                                   
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:29.99  (klik hier voor meer informatie)