Hoofdkussen – Memory Foam – Geschikt Voor Rug-, Buik- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Ben je op zoek naar een kussen dat perfect aansluit bij jouw slaapbehoeften? Een kussen dat zich moeiteloos vormt naar de contouren van je hoofd en nek, waardoor je de juiste steun krijgt en heerlijk tot rust komt? Dan is het Memory Foam hoofdkussen wellicht de oplossing waar je naar verlangt.
Materiaal en comfort
De tijk van dit hoogwaardige kussen is samengesteld uit 60% bamboe en 40% polyester. Deze combinatie zorgt voor een zachte, ademende en tegelijkertijd sterke hoes die bijdraagt aan het slaapcomfort. De kern van het kussen bestaat uit 100% traagschuim. Dit visco-elastische materiaal staat bekend om zijn drukverlagende eigenschappen. Het reageert op lichaamswarmte en past zich aan de vorm van je hoofd en nek aan, wat zorgt voor optimale ondersteuning en een vermindering van drukpunten.
Hypoallergeen en hygiënisch
Een bijkomend voordeel van dit hoofdkussen is dat het anti-allergisch is. De holle vezels van de vulling bieden geen voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën, waardoor het kussen een veilige keuze is voor mensen met allergieën. Het draagt bij aan een schone en gezonde slaapomgeving.
Geschikt voor elke slaaphouding
Dit kussen is gevuld met 1100 gram memoryfoam en is daardoor geschikt voor zijslapers, rugslapers én buikslapers. De vulling zorgt ervoor dat je nek en rug tijdens het slapen in een natuurlijke, rechte lijn blijven, wat belangrijk is om nek- en rugklachten te voorkomen.
Onderhoud en duurzaamheid
Om het kussen fris en veerkrachtig te houden, is het aan te raden het dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Mocht het nodig zijn, dan kan de tijk van het kussen gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 40°C. Zorg wel voor een wasmachine met voldoende capaciteit om het kussen goed te kunnen reinigen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:59.99  (klik hier voor meer informatie)