Hoofdkussen – Luxe Zijde – Geschikt Voor Rug-, Buik- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een zijden hoofdkussen is vervaardigd uit 100% natuurlijke zijde, wat het kussen bijzonder licht maakt. Het voelt bijna alsof je hoofd rust op een wolkje. Dit natuurlijke materiaal staat bekend om zijn uitstekende vochtabsorptie. In tegenstelling tot katoen, kan zijde tot wel 30% meer vocht opnemen, waardoor je hoofd koel en droog blijft gedurende de hele nacht. Dit maakt een zijden kussen bijzonder geschikt voor mensen die 's nachts veel transpireren.
De tijk van percale katoen
De buitenkant van het kussen, de tijk, is gemaakt van percale katoen. Deze stof staat bekend om zijn duurzaamheid en ademend vermogen. Percale katoen is een fijn geweven katoen van hoge kwaliteit die je vaak terugziet in luxe hotels. Het materiaal is niet alleen sterk, maar voelt ook glad en fris aan. Het draagt bij aan het comfort en de uitstraling van het hoofdkussen.
Geschikt voor diverse slaaphoudingen
Dit zijden hoofdkussen is speciaal ontworpen voor rug-, buik-, en zijslapers. Het biedt de juiste ondersteuning om de nek en het hoofd in een natuurlijke positie te houden. Hierdoor kun je genieten van een ongestoorde nachtrust zonder wakker te worden met nekpijn of andere ongemakken.
Onderhoud en duurzaamheid
Om jouw zijden hoofdkussen in optimale conditie te houden, is het belangrijk om het dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Hierdoor blijft de vulling fris en behoudt het kussen zijn volume en comfort. Hoewel zijde een delicaat materiaal is, kan het kussen met de juiste zorg jarenlang mee.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:79.99  (klik hier voor meer informatie)