Hoofdkussen Kids – Bamboe – Geschikt Voor Rug-, Buik- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor iedereen, en zeker voor kinderen. Het kiezen van het juiste hoofdkussen is daarbij van groot belang. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een kinderkussen? 
De vulling: comfort en gezondheid gaan hand in hand
Het hoofdkussen 'Kids – Bamboe' van Fresh & Co is gevuld met 70% bamboevezels en 30% polyestervezels. Bamboe staat bekend om zijn natuurlijke antibacteriële eigenschappen, waardoor het een antiallergeen materiaal is. Dit betekent dat je kind minder kans heeft op allergische reacties zoals huisstofmijt. Een ander voordeel van bamboe is het vochtabsorberende karakter. Dit draagt bij aan een droog en fris slaapklimaat, wat essentieel is voor een ongestoorde nachtrust.
De tijk: zacht voor de huid
De tijk, de buitenkant van het kussen, bestaat uit 100% katoen. Katoen is een zacht en ademend materiaal dat prettig aanvoelt op de huid van je kind. Het kussen heeft een afmeting van 40 x 60 cm, wat kleiner en platter is dan een standaard volwassen kussen. Deze afmetingen maken het kussen ideaal voor kinderen.
Onderhoudstips: houd het kussen fris en duurzaam
Het is belangrijk om het kussen van je kind goed te onderhouden. Schud het kussen dagelijks op en lucht het regelmatig om het fris te houden. Het 'Kids – Bamboe' kussen kan gewassen worden in de wasmachine op maximaal 30°C. Let erop dat je wasmachine groot genoeg is zodat het kussen voldoende ruimte heeft om goed gereinigd te worden.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:14.99  (klik hier voor meer informatie)