Hoofdkussen – Kids 3 tot 6 jaar – Geschikt Voor Zijslaper, Rugslaper, Buikslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Is jouw kleintje toe aan de volgende stap in zijn of haar slaapontwikkeling? Het kiezen van het eerste echte hoofdkussen is een belangrijke mijlpaal. Het juiste kussen ondersteunt niet alleen een goede nachtrust, maar draagt ook bij aan een gezonde groei en ontwikkeling. Ontdek het perfecte hoofdkussen voor kinderen van 3 tot 6 jaar, speciaal ontworpen om aan alle behoeften van jouw kind te voldoen.
Een zachte overgang naar dromenland
Veel standaard hoofdkussens zijn te hoog voor jonge kinderen, wat kan leiden tot een onnatuurlijke houding van de nek tijdens het slapen. Ons hoofdkussen voor kinderen van 3 tot 6 jaar is met zorg ontworpen om dit probleem te voorkomen. Met een vulgewicht van slechts 125 gram zorgt het kussen voor een minimale belasting op het tere nekje en biedt het toch de nodige ondersteuning.
Materiaalkeuze voor comfort en kwaliteit
Het kussen is gevuld met polyester vezelbolletjes die zich gemakkelijk aanpassen aan de slaaphouding van je kind. Of je kleintje nu op de rug, zij of buik slaapt, het kussen vormt zich naar het hoofdje voor optimale ondersteuning. De tijk is gemaakt van zacht katoen. Dit natuurlijke materiaal is niet alleen zacht voor de huid, maar het ademt ook uitstekend. Zo blijft het hoofdje van je kind koel en droog, wat essentieel is voor een ongestoorde slaap.
Onderhoud voor een blijvend fris gevoel
Een schoon en fris kussen is essentieel voor de hygiëne en het slaapcomfort van je kind. We adviseren om het kussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Is een wasbeurt nodig? Geen probleem. Het kussen kan gewoon in de wasmachine op maximaal 40°C. Let erop dat je een wasmachine gebruikt met voldoende capaciteit, zodat het kussen de ruimte heeft om goed gewassen te worden.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:17.99  (klik hier voor meer informatie)