Hoofdkussen – Ergonomisch Latex – Geschikt Voor Rug- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor een fit en energiek leven. Daarom is het kiezen van het juiste hoofdkussen zo belangrijk. Het ergonomische latex kussen is een favoriet onder vele slapers en biedt een combinatie van stevigheid, veerkracht en optimale ondersteuning. 
Vormvaste ondersteuning
Latex is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en vormvastheid. Dit betekent dat het kussen, ook na langdurig gebruik, zijn originele vorm behoudt. De latex kern met ingebouwde ventilatiekanalen zorgt ervoor dat je hoofd en nek de hele nacht door de juiste ondersteuning krijgen. Dit vermindert de kans op nekklachten en zorgt voor een ongestoorde slaap.
Ademend en verkoelend
Een ander voordeel van latex is het ademende vermogen. Het materiaal laat lucht door, waardoor het kussen koel aanvoelt en oververhitting tijdens de nacht voorkomt. Bovendien is latex van nature vochtregulerend, wat het kussen uitermate geschikt maakt voor mensen die 's nachts veel transpireren. Zo blijft je slaapomgeving fris en hygiënisch.
Geschikt voor zij- en rugslapers
Met een medium hardheid is dit ergonomische latex kussen perfect voor zij- en rugslapers. Het biedt voldoende weerstand om de nek te ondersteunen, maar is tegelijkertijd zacht genoeg om comfortabel aan te voelen. Of je nu een rustige slaper bent of iemand die veel beweegt in zijn slaap, dit kussen past zich aan jouw behoeften aan.
Onderhoud en duurzaamheid
Het onderhouden van je ergonomische latex kussen is eenvoudig. Regelmatig luchten houdt de vulling fris en bevordert de levensduur. De tijk, de hoes van het kussen, kan indien nodig worden gewassen op maximaal 40 °C. Let er wel op dat je een ruime wasmachine gebruikt om de kwaliteit van de tijk te behouden.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:59.99  (klik hier voor meer informatie)