Hoofdkussen – Dons Silver – Geschikt Voor Zijslaper, Rugslaper En Buikslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is cruciaal voor je gezondheid en welzijn. Het juiste hoofdkussen speelt hierbij een sleutelrol. Maar wat maakt een hoofdkussen goed en hoe draagt het bij aan een betere slaap?
Materiaal en comfort
De tijk, oftewel de buitenkant van het 'Hoofdkussen – Dons Silver', bestaat uit 100% percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn koelende eigenschappen, waardoor het kussen aangenaam aanvoelt en bijdraagt aan een comfortabele nachtrust.
Vulling van eendendons en -veren
Het kussen is rijkelijk gevuld met een mix van 60% eendendons en 40% eendenveren. Deze combinatie zorgt voor een aantal voordelen. Zo staat dons bekend om zijn uitstekende ventilatie en vochtregulatie, wat resulteert in een kussen dat de temperatuur goed reguleert en je nek niet klam laat aanvoelen tijdens de nacht. De aanwezigheid van meer dons dan veren geeft het kussen een zachte textuur, waardoor je heerlijk zult wegdromen.
Geschikt voor elke slaaphouding
Met een vulgewicht van 800 gram is het 'Hoofdkussen – Dons Silver' zacht tot medium van stevigheid. Dit maakt het kussen ideaal voor zijslapers, rugslapers én buikslapers. Het biedt de juiste ondersteuning waar nodig is, zonder in te boeten op comfort.
Onderhoud en duurzaamheid
Om de frisheid van het kussen te behouden, is het aan te raden om het dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Het kussen kan gewassen worden op 40 °C, maar zorg wel voor een wasmachine met voldoende capaciteit. Voor een grondige reiniging is professionele reiniging de beste keuze.
Anti-allergisch
Het 'Hoofdkussen – Dons Silver' is tevens anti-allergisch, wat betekent dat het een veilige keuze is voor mensen met allergieën. Dit draagt bij aan een gezondere slaapomgeving en een ongestoorde nachtrust.
De dons collectie van Presence heeft een RDS,OEKO-TEX en een Sanitized keurmerk.
Responsible Down Standard (RDS) is een keurmerk voor dons dat aangeeft dat de dons afkomstig is van watervogels die op een meer diervriendelijke wijze behandeld zijn dan gangbare watervogels.
EKO-TEX Standaard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel. De textiel is getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.
De Sanitized behandeling maakt de stof schimmel en bacterie werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:139.00  (klik hier voor meer informatie)