Hoofdkussen – Cooling Traagschuim – Geschikt Voor Rug-, Buik- En Zijslaper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn en je dagelijkse prestaties. Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een verkwikkende slaap is het kussen waarop je slaapt. Het Cooling Hoofdkussen biedt een combinatie van comfort en ondersteuning die je helpt om uitgerust wakker te worden.
Materiaal en constructie
De tijk, oftewel de buitenhoes, van het Cooling Hoofdkussen is gemaakt van een mix van 50% polyester en 50% bamboevezels. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat het kussen een verkoelend effect heeft, wat bijzonder aangenaam is voor mensen die het snel warm hebben 's nachts. Bovendien is de tijk voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je het gemakkelijk kunt verwijderen en wassen.
De vulling van het kussen bestaat uit 100% traagschuim met coolgel. Traagschuim staat bekend om zijn eigenschap om zich aan te passen aan de contouren van je nek en hoofd, wat resulteert in optimale ondersteuning. De toevoeging van coolgel helpt om overtollige warmte af te voeren, waardoor je de hele nacht een comfortabele temperatuur behoudt. Dit kan bijzonder nuttig zijn voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten, koorts of migraine.
Slaaphouding en comfort
Het Cooling Hoofdkussen is met zijn 1250 gram traagschuim geschikt voor alle soorten slapers: of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Het kussen biedt de juiste balans tussen stevigheid en zachtheid, waardoor je nek en hoofd in een natuurlijke houding blijven gedurende de nacht.
Boxkussen design
Dit hoofdkussen onderscheidt zich door zijn boxkussen design. Dit betekent dat het kussen een opstaande rand heeft die de ruimte tussen je nek en het matras opvult. Dit is vooral gunstig voor mensen met nek- of rugklachten, omdat het zorgt voor extra ondersteuning en uitlijning van de wervelkolom.
Onderhoud en duurzaamheid
Om de levensduur van het Cooling Hoofdkussen te verlengen en de frisheid te behouden, is het aan te raden om het kussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Mocht het nodig zijn, dan kan het kussen gewassen worden op een temperatuur van maximaal 40 °C. Zorg er wel voor dat je een wasmachine gebruikt met voldoende capaciteit om het kussen goed te kunnen reinigen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:49.99  (klik hier voor meer informatie)