Hoeslaken Luna Stretch – Topper – 90×200 cm – Keuze Uit Meerdere Kleuren – Luna Bedding – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is een essentieel onderdeel van ons leven en een goede nachtrust begint bij een comfortabel bed. Met het Luna Topper Hoeslaken Jersey kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor de bescherming van je matras. Dit hoeslaken absorbeert het vocht dat je 's nachts verliest, wat de levensduur van je matras aanzienlijk kan verlengen. Met deze aankoop haal je niet één, maar twee hoeslakens in huis, zodat je altijd een fris reservehoeslaken bij de hand hebt.
De kwaliteiten van jersey
Jersey is een bijzonder materiaal dat bekend staat om zijn rekbaarheid. Het is een gemengde stof van katoen en polyester, die door een speciale weeftechniek zowel comfortabel als luchtig is. Het ademende en ventilerende karakter van jersey zorgt ervoor dat je hoeslaken fris blijft aanvoelen, zelfs tijdens warme nachten. En het beste van alles? Jersey is kreukvrij, dus je hoeft het niet te strijken.
Duurzaamheid en kleurbehoud
De Luna topper hoeslakens hebben een gewicht van 130 gr./m². Dit gewicht zegt iets over de dichtheid van het weefsel, maar het zijn vooral de sterke garen die deze hoeslakens hun duurzame kwaliteit geven. Dankzij deze garen behouden de hoeslakens hun volle kleur, ook na meerdere wasbeurten.
Perfecte pasvorm en gebruiksgemak
Niets is zo vervelend als een hoeslaken dat niet goed om je matras past. De Luna Topper Hoeslakens zijn voorzien van elastiek rondom, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm. Ze blijven perfect op hun plek liggen, zodat je ongestoord kunt doorslapen. Deze hoeslakens zijn speciaal ontworpen voor topper matrassen tot 12 cm hoog, waardoor ze ideaal zijn voor de meeste moderne bedden.
Ben je klaar om je slaapervaring te verbeteren met de Luna Topper Hoeslakens? Bestel ze eenvoudig online en ervaar zelf het verschil. Welterusten!
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:14.99  (klik hier voor meer informatie)