Enkel Dekbed Premium Comfort Maat: 260 x 220 – 260×220 cm (Lits-Jumeaux XL) – Dekbed Discounter – 375 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Een all-season dekbed kun je het hele jaar door gebruiken. Dit dekbed is geschikt voor alle jaargetijden en de verschillende temperaturen die ze met zich meebrengen. Je hoeft hierbij geen delen los te maken!
Materiaal
De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% Percale Katoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed vochtregulerend, ademend en huidvriendelijk is. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen.
De vulling van het dekbed bestaat uit Gelvezels. Deze vulling is luchtig, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie. Daarnaast is dit dekbed anti-allergisch en anti-huisstofmijt! 
Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2. Dit dekbed heeft warmteklasse 2 en is daardoor heel het jaar door bruikbaar. Wij adviseren dit dekbed wel voor koudere nachten. 
Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris.
Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:24.99  (klik hier voor meer informatie)