Enkel Dekbed Natural Goose 100% Ganzendons – 140×200 cm (Eenpersoons) – Natural Goose – 920 gram/m2 – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Goed slapen betekent meer energie tijdens de dag, een beter humeur en een gezonder leven. Bij het kiezen van het juiste dekbed komt veel kijken, en wij bij Dekbed-Discounter zijn er om je te helpen de beste keuze te maken. In dit artikel gaan we dieper in op de details van het Natural Goose ganzendons dekbed, een product van topkwaliteit dat volledig in Nederland wordt geproduceerd.
Een productieproces dat voldoet aan de hoogste normen
Alle dekbedden van Natural Duck, waaronder de Natural Goose lijn, worden in Nederland gemaakt. Van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden, elk proces voldoet aan de strenge Europese normen. Dit garandeert dat je een dekbed ontvangt dat niet alleen heerlijk comfortabel is, maar ook van hoogstaande kwaliteit.
De tijk: meer dan alleen een omhulsel
De tijk, het omhulsel van het dekbed, is gemaakt van 100% percale katoen. Dit materiaal is niet alleen dicht genoeg om de dons binnen te houden, maar het is ook soepel, zacht en ademend. Het zorgt ervoor dat transpiratievocht effectief wordt afgevoerd, wat bijdraagt aan een droog en comfortabel slaapklimaat.
De vulling: het hart van het dekbed
Het Dekbed Natural Goose 100% Ganzendons – All Season is gevuld met 100% hoogwaardige ganzendons. Ganzendons staat bekend als de meest luxe vorm van dons, vanwege de lichtheid en hoge isolatiewaarde. Het resultaat is een dekbed dat je lichaamswarmte perfect reguleert, terwijl het vocht snel opneemt en afvoert. Dit maakt het dekbed ideaal voor mensen die 's nachts veel transpireren.
Een enkel dekbed voor alle seizoenen
Dit enkele dekbed is ontworpen om het hele jaar door te gebruiken. Dankzij de warmteklasse 1 is het dekbed niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Het is de perfecte keuze voor iedereen die liever geen twee aparte dekbedden gebruikt.
De stepping: een detail dat het verschil maakt
De stepping van een dekbed is bepalend voor de isolatie. Het Dekbed Natural Goose 100% Ganzendons – All Season is cassette gestept, wat inhoudt dat het dekbed in vlakken is verdeeld met openstaande tussenschotjes. Deze constructie voorkomt koude zones en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte.
Onderhoudsvriendelijk
Donzen dekbedden staan bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten houdt de vulling fris en volumineus. Mocht het nodig zijn, dan kan het dekbed gewassen worden op 60 °C, mits je een ruime wasmachine tot je beschikking hebt.
Downpass gecertificeerd
Het Dekbed Natural Goose 100% Ganzendons – All Season is Downpass gecertificeerd, wat betekent dat het dons op verantwoorde wijze is verkregen en dat het product voldoet aan de ethische en kwalitatieve normen die aan deze certificering verbonden zijn.
Oftewel…
Met het Dekbed Natural Goose 100% Ganzendons – All Season kies je voor een combinatie van luxe, comfort en kwaliteit. Als expert op het gebied van dekbedden kunnen we je verzekeren dat dit dekbed een waardevolle toevoeging is aan je slaapervaring. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:379.00  (klik hier voor meer informatie)