Enkel Dekbed McGregor Easy Blauw – 240×200 cm (Lits-Jumeaux) – McGregor – 400 gsm – Dekbed-Discounter.nl |

Heb je een druk leven en komt het verschonen van je bed er vaak bij in? Of vind je het gewoonweg een vervelend klusje? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het McGregor Eazy Dekbed is een praktische oplossing die je veel tijd en moeite kan besparen. Dit innovatieve dekbed is zo ontworpen dat je het zonder dekbedovertrek kunt gebruiken, wat betekent dat je je bed in een handomdraai opmaakt.
Materiaal: microvezel polyester
Het McGregor Eazy Dekbed onderscheidt zich door het gebruik van microvezel polyester. Dit is een synthetisch materiaal dat bestaat uit een combinatie van polyester en polyamide. Hierdoor ontstaan extreem fijne vezels die zelfs fijner zijn dan een mensenhaar. Deze vezels kunnen diep in de structuur van het dekbed doordringen om stof en vuil effectief op te vangen. Het resultaat is een dekbed dat niet alleen comfortabel en zacht aanvoelt, maar ook hygiënisch en makkelijk te onderhouden is.
Warmteklasse en onderhoud
Dit dekbed valt onder warmteklasse 3, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in de lente en herfst en voor mensen die het niet te snel koud hebben. Het onderhoud van het McGregor Eazy Dekbed is verrassend eenvoudig. Regelmatig opschudden en luchten houdt de vulling fris en veerkrachtig. Het dekbed kan zelfs in de wasmachine én de droger, waardoor het snel weer klaar is voor gebruik.
Voordelen van het McGregor Eazy Dekbed

* Tijdbesparend: Geen gedoe meer met het verwisselen van dekbedovertrekken.
* Onderhoudsvriendelijk: Geschikt voor zowel de wasmachine als de droger.
* Hygiënisch: De fijne microvezels zorgen voor een schone slaapomgeving.
* Comfort: Zacht materiaal dat prettig aanvoelt op de huid. Hoe houd je je dekbed fris?

* Dagelijks opschudden: Zo blijft de vulling luchtig en behoudt het dekbed zijn vorm.
* Regelmatig luchten: Hang het dekbed buiten of zet je raam open om het te verfrissen.
* Wassen: Volg de wasinstructies op het label voor het beste resultaat. Als expert op het gebied van dekbedden weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Het McGregor Eazy Dekbed is een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort en gemak. Probeer het zelf en ervaar hoe eenvoudig het kan zijn om je bed fris en uitnodigend te houden.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:99.99  (klik hier voor meer informatie)