Enkel Dekbed Hotel Stripe Down – 200×200 cm (Tweepersoons) – Fresh & Co Hotel – 350 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Ben je op zoek naar een dekbed dat je het hele jaar door een optimale nachtrust biedt? Het Hotel Stripe Down Dekbed All-Season is de perfecte keuze voor zowel warme zomerse nachten als koude winterse avonden. Met dit veelzijdige dekbed geniet je van comfort en kwaliteit, ongeacht het seizoen.
Luxe tijk voor ultiem comfort
De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd uit zachte microfibers. Deze fijne vezels zijn anti-allergisch en bieden een prettige slaapomgeving vrij van allergenen. Bovendien trekt de tijk geen stof aan, waardoor je minder last hebt van stofdeeltjes in bed. Dit is vooral een uitkomst voor mensen die gevoelig zijn voor stof of allergieën hebben.
Hoogwaardige vulling voor een perfecte nachtrust
De vulling van het dekbed bestaat uit 0.9D Polyester Fiber, een materiaal van premium kwaliteit dat zorgt voor een superieure veerkracht. Deze veerkracht draagt bij aan het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt voor een ongestoorde slaap. Het dekbed vormt zich soepel naar je lichaam en biedt de juiste isolatie in elk seizoen.
Geschikt voor alle seizoenen
Dankzij de warmteklasse 3 is het Hotel Stripe Down Dekbed All-Season geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. De vulling van 350 gram per m² biedt de juiste balans tussen warmte en ademend vermogen. Of het nu een hete zomernacht is of een koude winterochtend, dit dekbed zorgt voor een aangename temperatuur en comfort.
Eenvoudig te onderhouden
Het onderhouden van je dekbed is belangrijk voor de levensduur en hygiëne. Het Hotel Stripe Down Dekbed All-Season is ontworpen met het oog op gemakkelijk onderhoud. Door het dekbed dagelijks op te schudden, blijft de vulling goed verdeeld en behoudt het dekbed zijn vorm. Daarnaast is het dekbed wasbaar op 40 °C, waardoor je het eenvoudig schoon en fris kunt houden.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:39.99  (klik hier voor meer informatie)