Enkel Dekbed Ganzendons Platinum – 260×220 cm (Lits-Jumeaux XL) – Presence – 275 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn en je gezondheid. Daarom is het kiezen van het juiste dekbed zo belangrijk. Met de dekbedden van Presence haal je topkwaliteit in huis tegen een eerlijke prijs. Deze dekbedden zijn exclusief verkrijgbaar bij Dekbed-Discounter en bieden een ongeëvenaard slaapcomfort.
De tijk: je eerste verdedigingslinie tegen huisstofmijt
De tijk, ofwel het omhulsel van het dekbed, is gemaakt van 100% percale katoen. Dit materiaal is niet alleen zacht en soepel, maar ook dicht genoeg geweven om de vulling binnen te houden. Het ademende karakter van de tijk zorgt ervoor dat transpiratievocht efficiënt wordt afgevoerd, wat bijdraagt aan een droog en comfortabel slaapklimaat. Bovendien biedt de fijne weving geen ruimte voor huisstofmijt om zich te nestelen, waardoor dit dekbed ook zeer geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie.
De vulling: het hart van je dekbed
Het Dekbed Ganzendons Platinum is gevuld met 100% hoogwaardige ganzendons. Ganzendons staat bekend om zijn lichte gewicht en hoge isolatiewaarde, wat resulteert in optimaal comfort tijdens je slaap. De donsvulling neemt transpiratievocht op en houdt je dekbed de hele nacht aangenaam. Dit maakt het dekbed ideaal voor mensen die 's nachts veel transpireren. Het is licht, ventileert uitstekend en voelt heerlijk zacht aan.
Stepping: de verdeling van comfort
De stepping, oftewel de stikwijze van het dekbed, is carré gestept. Dit betekent dat het dekbed in blokken is verdeeld, waarbij de boven- en onderkant van de tijk aan elkaar zijn gestikt. Hierdoor blijft de donsvulling gelijkmatig verdeeld en ontstaan er geen koude zones.
Enkel dekbed: het hele jaar door comfort
Een enkel dekbed zoals het Dekbed Ganzendons Platinum is ideaal voor mensen die niet houden van het wisselen tussen zomer- en winterdekbedden. Met warmteklasse 2 is dit dekbed geschikt voor het hele jaar. Het biedt voldoende warmte in de winter en blijft koel genoeg in de zomer.
Onderhoud: eenvoudig en doeltreffend
Donzen dekbedden vergen weinig onderhoud. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten houden je dekbed fris. Voor een grondige reiniging kan het dekbed gewassen worden op maximaal 40 °C, maar een professionele reiniging heeft de voorkeur.
Keurmerken: een teken van kwaliteit en duurzaamheid
Het dekbed is voorzien van verschillende keurmerken. Het RDS-keurmerk garandeert dat de dons afkomstig is van diervriendelijk behandelde watervogels. Het OEKO-TEX Standaard 100-keurmerk betekent dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen. En de Sanitized behandeling zorgt ervoor dat het dekbed schimmel- en bacteriewerend is.
Oftewel..
Met het Dekbed Ganzendons Platinum – All Season van Presence kies je voor een dekbed dat comfort, kwaliteit en duurzaamheid combineert. Het is een investering in je slaapcomfort en gezondheid die zich elke nacht terugbetaalt. Ontdek nu zelf de luxe van ganzendons en ervaar hoe je als een koning of koningin uitgerust wakker wordt.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:529.00  (klik hier voor meer informatie)