Enkel Dekbed Dons White – 240×200 cm (Lits-Jumeaux) – Presence – 350 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Wanneer het aankomt op een goede nachtrust, is een kwalitatief dekbed onmisbaar. Het Dekbed Dons White – All Season van Presence is een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan comfort en kwaliteit.
De tijk: jouw eerste laag comfort
De tijk, ofwel het omhulsel van het dekbed, is vervaardigd uit 100% percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn dichte weving, wat essentieel is om de donsvulling op zijn plaats te houden. Bovendien is percale katoen uitermate soepel, zacht en ademend, waardoor het transpiratievocht efficiënt wordt afgevoerd. Het resultaat? Een fris en hygiënisch slaapklimaat, elke nacht weer.
Vulling: de perfecte combinatie van eendenveren en dons
Het dekbed is rijkelijk gevuld met 85% eendenveren en 15% eendendons. Eendenveren bieden een stevige structuur en zorgen voor een aangenaam gewicht op het lichaam, terwijl het dons voor de nodige zachtheid en aanpassingsvermogen zorgt. Samen creëren ze een dekbed dat veerkrachtig, vochtregulerend en isolerend is, wat bijdraagt aan een ongestoorde slaap.
Stepping: gelijkmatige warmteverdeling
Dankzij de carré stepping, waarbij het dekbed in blokken is gestikt, wordt de vulling gelijkmatig verdeeld en blijft deze op zijn plaats. Dit zorgt ervoor dat je overal onder het dekbed dezelfde warmte ervaart, zonder koude zones.
Warmteklasse 2: ideaal voor het hele jaar
Met warmteklasse 2 is het Dekbed Dons White – All Season geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Het biedt de perfecte balans tussen warmtebehoud en ventilatie, waardoor het zowel in de winter als in de zomer comfort biedt.
Onderhoud: eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Het onderhouden van dit dekbed is een fluitje van een cent. Regelmatig opschudden en luchten volstaat om de vulling fris te houden. Voor een diepere reiniging kan het dekbed gewassen worden op maximaal 40 °C, al raden we aan om dit over te laten aan professionals.
Luxe verpakking en keurmerken
Bij aankoop ontvang je het dekbed in een luxe, herbruikbare tas. Daarnaast is het dekbed voorzien van diverse keurmerken zoals RDS, OEKO-TEX en Sanitized, die staan voor dierenwelzijn en gezondheid.
Oftewel…
Het Dekbed Dons White – All Season van Presence is een investering in je slaapcomfort. Het biedt een optimale balans tussen stevigheid en zachtheid, is vriendelijk voor mensen met een huisstofmijtallergie en is makkelijk in onderhoud. Met dit dekbed haal je kwaliteit in huis voor een eerlijke prijs. Ontdek zelf het verschil en word elke ochtend uitgerust wakker.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:119.00  (klik hier voor meer informatie)