Enkel Dekbed Bean Fiber – 240×220 cm (Lits-Jumeaux) – Basalt – 285 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Als je op zoek bent naar een comfortabel dekbed dat geschikt is voor elk seizoen, dan is het Bean Fiber Dekbed – All Season een uitstekende keuze. Dit dekbed combineert innovatieve materialen met comfort en duurzaamheid, waardoor je het hele jaar door geniet van een optimale slaapervaring.
Innovatief materiaal voor optimaal comfort
Bean fiber: natuurlijk en ademend
Het unieke aan het Bean Fiber Dekbed is de samenstelling van de vulling. Deze bestaat voor 15% uit bean fiber, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende vocht- en luchtdoorlaatbaarheid. Bean fiber helpt effectief bij het remmen van de groei van bacteriën en mijten, wat het een veilige keuze maakt voor mensen met allergieën. Daarnaast draagt het bij aan een droog en fris slaapklimaat, doordat het transpiratievocht goed afvoert.
Polyester: licht en luchtig
De overige 85% van de vulling is gemaakt van polyestervezel. Deze synthetische vezel staat bekend om zijn lichte gewicht en goede isolerende eigenschappen. Bovendien is polyester slijtvast en behoudt het lang zijn vorm. De combinatie van bean fiber en polyester zorgt voor een dekbed dat niet alleen comfortabel is, maar ook lang meegaat.
Percale katoen: zacht en duurzaam
De tijk, de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd uit percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn hoge weefdichtheid en fijne garen, wat resulteert in een gladde en crispy stof. Percale katoen is ademend en voelt koel aan op de huid, wat bijdraagt aan het slaapcomfort. Het is een duurzame stof die, zelfs na meerdere wasbeurten, mooi blijft.
Warmteklasse 2: geschikt voor het hele jaar
Het Bean Fiber Dekbed valt onder warmteklasse 2, wat inhoudt dat het een gemiddelde isolatiewaarde heeft en daarmee geschikt is voor gebruik gedurende het hele jaar. In de winter biedt het voldoende warmte, terwijl het in de zomer koel genoeg is dankzij de goede ventilatie-eigenschappen van de materialen.
Onderhoud en duurzaamheid
Dagelijks onderhoud
Voor het behoud van de frisheid en de veerkracht van het dekbed is het aan te raden om het dagelijks even op te schudden. Dit zorgt ervoor dat de vulling luchtig blijft en klontvorming wordt voorkomen.
Luchten en wassen
Regelmatig luchten is belangrijk voor elk dekbed. Hang het Bean Fiber Dekbed af en toe buiten of zet een raam open om het te laten luchten. Mocht het nodig zijn, dan kan het dekbed gewassen worden in de wasmachine op maximaal 40 °C. Zorg wel voor een wasmachine met voldoende capaciteit om het dekbed goed te kunnen reinigen.
Met de juiste zorg zal het Bean Fiber Dekbed – All Season je nacht na nacht een comfortabele slaap bieden. Het is een investering in je slaapcomfort die zich terugbetaalt in de vorm van rustige nachten en energieke dagen.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:139.00  (klik hier voor meer informatie)