Enkel Dekbed Bamboe Vezel – 240×220 cm (Lits-Jumeaux) – Basalt – 285 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Als je op zoek bent naar een dekbed dat je het hele jaar door kunt gebruiken en dat ook nog eens milieuvriendelijk is, dan is het Dekbed Bamboe Vezel – All Season een uitstekende keuze. In dit artikel nemen we een kijkje in de eigenschappen van dit dekbed en waarom het zo'n populaire keuze is voor zowel de warme zomermaanden als de koudere seizoenen.
Wat maakt het Bamboe Vezel Dekbed zo bijzonder?
Materiaal en vulling
Het Dekbed Bamboe Vezel – All Season onderscheidt zich door de unieke samenstelling van de vulling. Deze bestaat voor 50% uit bamboevezels en voor 50% uit polyester. Bamboe is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn vermogen om vocht op te nemen en af te voeren. Dit zorgt voor een vochtregulerend effect, wat bijdraagt aan een droog en aangenaam slaapklimaat, zelfs tijdens warme, klamme nachten. Polyestervezels voegen hier een ademend vermogen aan toe, waardoor het dekbed een constante temperatuur behoudt.
Tijk van percale katoen
De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is vervaardigd uit percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om mooi te blijven, zelfs na vele wasbeurten. Percale katoen heeft een strakke weving die zorgt voor een glad en crispy gevoel, vergelijkbaar met de beddengoedkwaliteit die je in luxe hotels aantreft.
Warmteklasse
Dit dekbed valt onder warmteklasse 2, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik gedurende het hele jaar. Het biedt voldoende warmte voor de meeste mensen in de winter, terwijl het ook koel genoeg is voor de zomermaanden.
Onderhoud en duurzaamheid
Dagelijks onderhoud
Om de frisheid van het dekbed te behouden, is het aan te raden om het dagelijks even op te schudden en regelmatig te luchten. Dit kan eenvoudig door het dekbed buiten te hangen of door het raam open te zetten, waardoor de vulling goed kan ventileren.
Wasinstructies
Het Dekbed Bamboe Vezel – All Season is wasbaar op een temperatuur van maximaal 40 °C. Het is wel belangrijk om een ruime wasmachine te gebruiken, zodat het dekbed voldoende ruimte heeft om goed gewassen te worden.
Oftewel…
Het Dekbed Bamboe Vezel – All Season is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel, duurzaam en milieuvriendelijk dekbed. Met zijn unieke samenstelling van materialen biedt het een optimaal slaapgemak voor zowel de warme zomermaanden als de koudere periodes van het jaar. Door goed onderhoud kun je lang genieten van de kwaliteiten van dit dekbed.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:139.00  (klik hier voor meer informatie)