Enkel Dekbed Ademend Aloë Vera – 140×200 cm (Eenpersoons) – Cloud Nine – 375 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Op zoek naar een dekbed dat je het hele jaar door een aangename nachtrust biedt, zelfs als je een gevoelige huid hebt? Het Ademend Dekbed Aloë Vera – All Season is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest gevoelige slapers, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die waarde hecht aan comfort en kwaliteit.

Gelvezel vulling: licht en luchtig
Dit dekbed is gevuld met gelvezels, een materiaal dat bekend staat om zijn lichte en luchtige eigenschappen. Gelvezels zijn ideaal voor mensen die het snel koud hebben, omdat ze een uitstekende isolatie bieden zonder zwaar aan te voelen. Bovendien zijn ze ademend, wat betekent dat ze vocht effectief afvoeren en je helpt om een constante lichaamstemperatuur te behouden gedurende de nacht.

Tijk met aloë vera finish: zacht voor de huid
De tijk, ofwel de buitenhoes van het dekbed, is vervaardigd uit polyester met een speciale aloë vera finish. Deze behandeling zorgt ervoor dat de tijk niet alleen soepel en zacht is, maar ook verzachtend werkt voor de huid. Het is een ideale keuze voor mensen die last hebben van huidirritaties of allergieën en biedt extra comfort tijdens de slaap.

Warmteklasse 2: geschikt voor elk seizoen
Met warmteklasse 2 is dit dekbed geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Het biedt voldoende warmte in de winter, terwijl het in de zomer licht genoeg is om een comfortabele nachtrust te garanderen. Dit maakt het dekbed een veelzijdige toevoeging aan je beddengoed, waardoor je niet voor elk seizoen een ander dekbed nodig hebt.

Onderhoud en duurzaamheid
Het onderhouden van je dekbed is essentieel om de levensduur te verlengen en de frisheid te behouden. We raden aan om het dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten, bijvoorbeeld door het buiten te hangen of het raam open te zetten. Mocht het nodig zijn, dan kan het dekbed gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 40 °C. Zorg wel voor een ruime wasmachine om het dekbed de ruimte te geven die het nodig heeft.

Oftewel…
Het Ademend Dekbed Aloë Vera – All Season biedt een combinatie van comfort, zachtheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een dekbed dat bijdraagt aan een betere nachtrust. Met de juiste zorg zal dit dekbed je nacht na nacht omhullen in comfort, ongeacht het seizoen.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:27.99  (klik hier voor meer informatie)