Enkel Dekbed 3D Air – 140×220 cm (Eenpersoons) – Cloud Nine – 300 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is een essentieel onderdeel van ons leven. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je overdag beter functioneert, en de keuze van je dekbed speelt hierin een belangrijke rol. Voor iedereen die op zoek is naar een dekbed dat geschikt is voor alle seizoenen en bovendien een verkoelende werking heeft, biedt het 3D Air Dekbed – All Season van Cloud Nine de uitkomst.
Innovatieve 3D-mesh technologie voor optimale luchtcirculatie
Dit dekbed onderscheidt zich door de innovatieve 3D-mesh technologie, die zorgt voor een constante luchtcirculatie. Deze technologie maakt het dekbed ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen. Het 3D-mesh zorgt ervoor dat overtollige warmte en vocht efficiënt worden afgevoerd, waardoor je lichaam op een aangename temperatuur blijft. Dit resulteert in een verkoelend effect, wat vooral in de warmere maanden zeer welkom is.
Duurzaamheid en comfort hand in hand
Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema, en ook in de slaapkamer kun je hieraan bijdragen. Het 3D Air Dekbed – All Season is vervaardigd uit gerecycled polyester, een materiaal dat gemaakt is van eerder gebruikt plastic. Door te kiezen voor dit dekbed draag je dus bij aan een beter milieu, terwijl je geniet van optimaal comfort.
Materiaalkeuze voor een zachte en soepele ervaring
De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is gemaakt van 100% microvezel. Dit materiaal staat bekend om zijn vochtregulerende eigenschappen en valt heerlijk soepel om je heen. De vulling van polyester holle vezel zorgt ervoor dat het dekbed licht aanvoelt, maar toch voldoende warmte biedt. Deze combinatie van materialen zorgt voor een dekbed dat lucht circulerend en ademend is, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust.
Warmteklasse 3: perfect voor elk seizoen
Het 3D Air Dekbed – All Season valt onder warmteklasse 3, wat inhoudt dat het een licht dekbed is dat gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. Het is met name geschikt voor verwarmde slaapkamers of voor mensen die niet snel koud hebben. Zo hoef je niet voor elk seizoen een ander dekbed aan te schaffen en bespaar je zowel ruimte als geld.
Onderhoudstips voor een langdurig fris dekbed
Om de frisheid en de kwaliteit van het dekbed te behouden, is het aan te raden om het dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten. Dit kan eenvoudig door het dekbed buiten te hangen of het raam open te zetten. Mocht het dekbed toch een wasbeurt nodig hebben, dan kan het gewassen worden op een maximale temperatuur van 40 °C. Let er wel op dat je hiervoor een ruime wasmachine gebruikt.
Oftewel…
Het 3D Air Dekbed – All Season van Cloud Nine is een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met dit dekbed ben je het hele jaar door verzekerd van een goede nachtrust, ongeacht de temperatuur. Het is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een praktische investering die bijdraagt aan jouw slaapcomfort.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:34.99  (klik hier voor meer informatie)