Enkel Dekbed 100% Eendenveren – 140×220 cm (Eenpersoons) – Presence – 500 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Als het gaat om een goede nachtrust, is het kiezen van het juiste dekbed essentieel. Een dekbed dat comfort biedt en tegelijkertijd de warmte goed vasthoudt, kan het verschil maken tussen een rusteloze nacht en een verkwikkende slaap. Het 4-seizoenen dekbed gevuld met 100% eendenveertjes is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar dat extra beetje comfort en kwaliteit.
Materiaal en constructie
De tijk: je beschermende laag
De tijk, ofwel de buitenste laag van het dekbed, is gemaakt van 100% microvezel. Dit materiaal staat bekend om zijn vochtregulerende en ademende eigenschappen. Microvezel is een fijne stof die helpt om het lichaamsvocht tijdens de slaap effectief af te voeren, waardoor je droog en comfortabel blijft. Bovendien voelt de tijk zacht aan, wat bijdraagt aan het comfort.
Vulling: de kracht van eendenveertjes
De kern van dit dekbed bestaat volledig uit eendenveertjes, bekend om hun vermogen om warmte vast te houden en tegelijkertijd een zachte en comfortabele slaapervaring te bieden. Eendenveertjes zijn veerkrachtig en duurzaam, wat betekent dat je dekbed zijn vorm behoudt en nacht na nacht comfort biedt.
Allergievriendelijk: Nomite® label
Voor mensen met een allergie voor huisstofmijt is dit dekbed een uitstekende keuze. Het draagt het Nomite® label, wat aangeeft dat de tijk zeer dichtgeweven is en het binnendringen van huisstofmijt tegengaat. Dit maakt het dekbed een veilige haven voor allergiepatiënten.
Warmteklasse: aangepast aan elk seizoen
Zomerdeel: koel en licht
Het zomerdeel van het dekbed valt onder warmteklasse 4. Dit is ideaal voor de warme zomernachten wanneer je behoefte hebt aan een licht en koel dekbed.
Herfstdeel: comfortabel het hele jaar door
Het herfstdeel heeft warmteklasse 3 en is daarmee geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, vooral in een verwarmde slaapkamer of als je het niet snel koud hebt.
Gecombineerd: warmte in de winter
Door het zomer- en herfstdeel samen te voegen, transformeer je het dekbed naar warmteklasse 1. Dit is de ideale keuze voor de koude wintermaanden, wanneer je behoefte hebt aan extra warmte en comfort.
Oftewel…
Het Dekbed 100% Eendenveren – 4 Seizoenen is een investering in je slaapcomfort. Of het nu zomer is of winter, dit dekbed biedt je de perfecte temperatuurregulatie en comfort. Daarnaast is het dekbed onderhoudsvriendelijk en geschikt voor mensen met allergieën. Kies voor een goede nachtrust en het luxe gevoel van een hotel met dit veelzijdige dekbed.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:79.99  (klik hier voor meer informatie)