Enkel Dekbed 100% Australia Wol – 200×200 cm (Tweepersoons) – Basalt – 285 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Wol is al eeuwenlang een geliefde stof in de textielwereld, en dat is niet zonder reden. De vezels van wol beschikken over unieke eigenschappen die het materiaal geschikt maken voor uiteenlopende toepassingen, waaronder de vervaardiging van dekbedden. Een wollen dekbed biedt uitstekende isolatie, maar heeft tegelijkertijd het vermogen om te ademen. Dit betekent dat het dekbed warmte vasthoudt wanneer het koud is, en overtollige warmte afvoert wanneer het te warm wordt. Bovendien is wol een duurzame keuze; het gaat lang mee en behoudt zijn kwaliteit door de jaren heen.

De kwaliteit van Australische wol
Het Dekbed 100% Australia Wol – All Season is gevuld met 300 gram per vierkante meter (gsm) van de fijnste Australische wol. Deze wol staat bekend om zijn vermogen om tot wel 35% van zijn eigen gewicht aan vocht op te nemen zonder dat het klam of vochtig aanvoelt. Dit vochtregulerende vermogen zorgt ervoor dat je lichaam op een aangename temperatuur blijft gedurende de nacht, wat bijdraagt aan een diepe en rustgevende slaap.

De luxe van percale katoen
De tijk, oftewel de buitenkant van het dekbed, is gemaakt van percale katoen. Deze hoogwaardige stof wordt gekenmerkt door een strakke weving, wat resulteert in een gladde en crispy textuur. Percale katoen is licht, ademend en duurzaam, waardoor het materiaal vaak wordt gebruikt voor beddengoed in luxe hotels. De combinatie van Australische wol en percale katoen maakt dit dekbed tot een premium product dat comfort en kwaliteit uitstraalt.

Warmteklasse 1: voor de koudste nachten
Dit dekbed valt onder warmteklasse 1, wat inhoudt dat het tot de warmste dekbedden behoort. Het is ideaal voor mensen die het snel koud hebben of voor gebruik in slaapkamers die niet goed geïsoleerd zijn. Zelfs tijdens de koudste winternachten biedt dit dekbed voldoende warmte om comfortabel te kunnen slapen.

Onderhoud en duurzaamheid
Een goede verzorging van je dekbed verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat de wol zijn frisheid behoudt. Het is aan te raden om het dekbed dagelijks even op te schudden en het regelmatig te luchten. Dit kan door het dekbed buiten te hangen of door een raam open te zetten. Mocht het nodig zijn, dan kan het dekbed gewassen worden in de wasmachine op maximaal 40 °C. Gebruik hiervoor wel een ruime wasmachine om het dekbed de ruimte te geven.

Oftewel…
Het Dekbed 100% Australia Wol – All Season is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, comfortabel en duurzaam dekbed. De combinatie van isolerende en vochtregulerende eigenschappen zorgt voor een optimale slaapervaring, ongeacht het seizoen. Met dit dekbed haal je de kwaliteit van een hotel in huis en ben je verzekerd van een goede nachtrust.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:109.00  (klik hier voor meer informatie)