Elektrisch Verstelbare 1-Persoons Boxspring Julia – Antraciet 90×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte elektrische boxspring die niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook een vleugje klasse aan je slaapkamer toevoegt, dan is de elektrische Julia boxspringset precies wat je nodig hebt. Deze set biedt een combinatie van luxe, comfort, ondersteuning en de gemakken van elektrische verstelbaarheid, waardoor je elke ochtend verfrist wakker wordt.
Het matras: de kern van comfort
Het hart van deze elektrische boxspringset is ongetwijfeld het matras. Met een dikte van circa 20 cm en afgedekt met twee lagen van 4 cm koudschuim, biedt het een ongeëvenaard comfort. De pocketveren in het matras zorgen voor een medium stevige ondersteuning en zijn belastbaar tot 120 kg per persoon. Dit zorgt ervoor dat het matras zich perfect aanpast aan jouw lichaam, ongeacht je gewicht. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar op 30 °C, waardoor je je matras altijd hygiënisch schoon en in topconditie kunt houden.
De box: stevig, stabiel en verstelbaar
De twee elektrisch verstelbare harde boxen van ongeveer 20 cm zijn gemaakt van massief hout en bieden een solide basis voor het matras. De verende laag koudschuim van 3 cm zorgt in combinatie met de matrassen voor het vering-op-vering effect. Dit draagt bij aan extra comfort en een betere ondersteuning van het lichaamsgewicht, waardoor je een heerlijke nachtrust ervaart. De elektrische verstelbaarheid maakt het mogelijk om met een simpele druk op de knop je ligpositie aan te passen voor optimaal lees- of kijkcomfort.
Het hoofdbord: elegantie ten top
De elektrische Julia boxspringset wordt geleverd met een stijlvol vlak hoofdbord dat het geheel een strakke en elegante uitstraling geeft. Met een hoogte van ca. 110 cm is dit hoofdbord niet alleen een blikvanger, maar ook een praktische toevoeging aan je slaapkamer. De rustige uitstraling maakt het gemakkelijk om deze elektrische boxspringset te combineren met diverse slaapkamerstijlen.
De topper: de kers op de taart
Bij deze elektrische boxspringset ontvang je GRATIS een hoogwaardige topper die zorgt voor een extra laag comfort. De topper heeft een kern van 4 cm HR40 koudschuim en is afgedekt met circa 100 gram fibrefill. Dit zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling en ondersteuning van de wervelkolom. Bovendien is de buitenhoes anti-allergisch en gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving.
Levering 
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:649.00  (klik hier voor meer informatie)