DreamHouse Bedding 2-PACK Katoenen Topper Hoeslakens – Creme 90 x 200 |

2-pack: ontvang niet één, maar 2 topper hoeslakens!

2-pack: ontvang niet één, maar 2 topper hoeslakens!
Een topper hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.
Materiaal
Deze heerlijke topper hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Katoenen topper hoeslakens zijn de meest verkochte topper hoeslakens en hebben de meeste voordelen; zo kan jij heerlijk genieten van je welverdiende nachtrust. In tegenstelling tot jersey zijn deze katoenen topper hoeslakens niet rekbaar. Katoen ademt, is vochtregulerend, zacht en sterk. In de zomer zijn deze topper hoeslakens heerlijk koel en luchtig! 
Overige informatie:
De topper hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijven de topper hoeslakens hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht.
De topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 10 cm.
Dreamhouse Bedding
Dreamhouse Bedding is de specialist in luxe, het is een merk waarmee je kiest voor pure warmte en ontspanning. Je kunt er heerlijk onder in slaap vallen, terwijl de slaapkamer er tevens bijzonder stijlvol uitziet op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Dreamhouse Bedding heeft als merk een uitstekende naam neer weten te zetten en zorgt er met de mooie ontwerpen en de materialen van goede kwaliteit voor dat het in de slaapkamer een goede keuze vormt.
DreamHouse Bedding 2-PACK Katoenen Topper Hoeslakens – Creme 90 x 200

Prijs:29.99  (klik hier voor meer informatie)