Dekbed Tencel – 240×220 cm (Lits-Jumeaux) – Fresh & Co – 300 gram – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het is de periode waarin ons lichaam tot rust komt en zich herstelt. Een goed dekbed draagt bij aan een comfortabele nachtrust en kan zelfs de kwaliteit van je slaap verbeteren. In dit artikel vertellen we je alles over het Dekbed Tencel en waarom dit dekbed een uitstekende keuze is voor het hele jaar. 
De constructie van het Tencel dekbed
Het Dekbed Tencel bestaat voor 50% uit Tencel en voor de andere 50% uit polyester. Deze combinatie zorgt voor een optimale balans tussen comfort en duurzaamheid. De tijk, de buitenkant van het dekbed die de vulling op zijn plaats houdt, is gemaakt van soepel en zacht polyester. Dit draagt bij aan het slaapcomfort en maakt het dekbed tegelijkertijd stevig en duurzaam.
Wat is Tencel?
Tencel is een relatief nieuw materiaal in de wereld van beddengoed, gemaakt van natuurlijke houtvezels. Deze vezels worden gewonnen uit duurzaam beheerde bossen, waardoor Tencel niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook ecologisch verantwoord.
Voordelen van Tencel

* Zachtheid: Tencel staat bekend om zijn uitzonderlijke zachtheid, zelfs zachter dan katoen, wat zorgt voor een heerlijk zacht gevoel op de huid.
* Vochtregulatie: Tencel heeft een uitstekend vochtabsorberend vermogen. Het materiaal neemt vocht op en laat het weer snel los, waardoor je bed altijd fris en droog aanvoelt.
* Duurzaam: Omdat Tencel wordt gemaakt van natuurlijke materialen en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd, is het een duurzame keuze. Geschikt voor alle seizoenen
Dit Dekbed Tencel valt onder warmteklasse 3, wat inhoudt dat het een licht dekbed is dat gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. Het is ideaal voor in een verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel koud hebben. Het enkele dekbed bestaat uit één laag en is een praktische keuze voor wie liever niet met meerdere lagen slaapt.
Oftewel…
Een Dekbed Tencel is een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, duurzaamheid en een goede nachtrust. Of je nu een warme of koele slaper bent, met een Tencel dekbed geniet je het hele jaar door van een aangenaam slaapklimaat.
Ben je overtuigd en wil je zelf de voordelen van een Dekbed Tencel ervaren? Neem dan een kijkje in ons assortiment en vind het dekbed dat bij jou past. Welterusten!
Tencel Beddengoed pakket
Liever een pakket kopen? Dit kan via onderstaande link. Met het beddengoed pakket ben je goedkoper uit. 
Tencel Beddengoed pakket (https://www.dekbed-discounter.nl/beddengoed-pakket-tencel.html/?dcwt)
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:39.99  (klik hier voor meer informatie)