Decosol Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru 150 x 190 cm | 8711439303663

Dit lichtdoorlatende rolgordijn kleedt je huis aan, geeft het meer sfeer en zorgt 's avonds voor meer privacy.

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.
Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.
Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.
Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 
Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.
Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zó gepiept. En nog een praktisch weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!
Decosol Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru 150 x 190 cm

Prijs:43.99  (klik hier voor meer informatie)