Decosol Rolgordijn Draaikiepraam Lichtdoorlatend – Midden Grijs 57 x 250 cm | 8711439351244

Dit lichtdoorlatende rolgordijn is speciaal geschikt voor een draaikiepraam. Het rolgordijn kleedt je huis aan en geeft het veel sfeer.

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst. Dit rolgordijn is speciaal geschikt voor draaikiepramen.
Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.
Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.
Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 
Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.
Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructie. De bediening bestaat uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Het rolgordijn kan direct op het draaikiepraam gemonteerd worden door de meegeleverde kunststof klemsteunen.
Decosol Rolgordijn Draaikiepraam Lichtdoorlatend – Midden Grijs 57 x 250 cm

Prijs:31.99  (klik hier voor meer informatie)