Decosol Rolgordijn Dakraam Cassette Verduisterend – Zwart 78 x 140 cm | 8711439316625

Dit verduisterende rolgordijn is speciaal geschikt voor een draaikiepraam. Het rolgordijn geeft je volledige privacy en bevordert je slaap.
De zijgeleiders bij dit rolgordijn zorgen ervoor dat het gordijn strak langs het dakraam klemt en er geen hinderlijke lichtkieren ontstaan.

Een verduisterend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je volledige privacy wenst en buiten- en zonlicht wilt blokkeren. Dit rolgordijn is speciaal geschikt voor draaikiepramen en heeft zijgeleiders zodat het gordijn strak langs het dakraam klemt.
Dit rolgordijn bestaat uit een verduisterende stof en creëert een sfeervolle look in je huis. Dit verduisterende rolgordijn blokkeert al het buiten- en zonlicht. Ook zorgt dit rolgordijn voor de meeste privacy. Zo kan je 's avonds heerlijk genieten van een kop thee en een goed boek, zonder dat er iemand ongevraagd bij je naar binnen kijkt. 
Daarnaast bevordert het verduisterende rolgordijn je slaap; je komt 's avonds eerder in slaap -hoe licht het op dat moment dan ook nog mag zijn buiten- en je wordt niet meer door een felle ochtendzon wakker gemaakt! Uitslapen geblazen!!
Het rolgordijn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat je wekker veel te vroeg afgaat en je slaap te vroeg wordt afgebroken…
De zijgeleiders bij dit rolgordijn zorgen ervoor dat het gordijn strak langs het dakraam klemt en er geen hinderlijke lichtkieren ontstaan. 
Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.
Lichtinval regelen
Je kunt het rolgordijn met de onderlat bedienen om de hoogte van de zonwering te bepalen en de lichtinval te regelen.
Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.
Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal en instructies. Het rolgordijn kan binnen 25 minuten eenvoudig gemonteerd worden met enkele schroeven. Door enkel de zijprofielen in te korten is de cassette ook geschikt voor de voorgaande modellen VELUX® dakramen type GGL, GGU, GPL en GPU. 
Decosol Rolgordijn Dakraam Cassette Verduisterend – Zwart 78 x 140 cm

Prijs:83.99  (klik hier voor meer informatie)