Boxspringset Tobago 140 x 200 |

Een boxspring is een hele uitgave en moet perfect bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met luxe hoofdboard zorgt ten eerste voor een chique uitstraling!

LET OP: De koudschuimen topper (op de foto een splittopper, maar het is een normale topper) is compleet wit, niet meer gestoffeerd zoals op de foto!
Vanwege COVID-19 is het tijdelijk niet mogelijk om de Boxspring uit te leveren in Belgie
Montage tijdelijk niet mogelijk vanwege Coronavirus
Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen zijn er verstrekkende maatregelen genomen om het Coronavirus in te dammen. Die maatregelen maken het om gezondheidsredenen helaas niet langer mogelijk om een boxspring te bestellen inclusief montage. Het is echter wel zo dat onze boxsprings op dusdanige wijze zijn gemaakt, dat zij eenvoudig zelf te monteren zijn.
Wij blijven de situatie op de voet volgen en zullen je zo snel mogelijk informeren indien er iets verandert. Wij hopen op jullie begrip in deze zeer, uitzonderlijke situatie.
Een boxspring is een hele uitgave en moet perfect bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met luxe hoofdboard zorgt ten eerste voor een chique uitstraling!
Het boxspringmatras met pocketveren
Deze boxspring heeft heerlijk pocketveren matrassen; deze hebben een (groot) aantal veren aan de binnenzijde van het matras die het gewicht van de gebruiker dragen. Inmiddels is de pocketveer niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers.
De pocketveer wordt zo genoemd omdat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruikt van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk ongestoord kunt blijven slapen ‘s nachts.
Pocketveringmatrassen beschikken over een holle kern. Deze holle kern maakt het mogelijk dat de matras optimaal verlucht, met als resultaat dat een gebruiker minder hinder ondervindt van geurtjes of vocht. Om deze reden is een pocketveringmatras een ideale keuze voor een slaper die ‘s nachts veel transpireert.
Door de holle kern is tevens de hygiëne van een pocketveer erg goed. Bacteriën zijn dol op warme en vochtige plekken, hetgeen niet te vinden zijn in een pocketveer.
Er zitten 275 veren per m2 in deze matrassen verwerkt.
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde pocket matrassen met daarbij een 2x 4cm afdekking van koudschuim. Daarnaast heeft dit matras ook een losse topper welke wordt geleverd. De topper is anti-allergisch en 9 cm dik.  
Ventilatie
Een pocketmatras is koel en ventileert goed. Hierdoor is een pocket matras zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren.
Afmetingen
De pocket box is 30 cm hoog, dit is de box waar het matras op ligt. Het matras zelf is 20 cm hoog en heeft hierbij 2x een 4cm koudschuim afdekking. De losse topper is gemaakt van koudschuim en heeft een afmeting van 9 cm hoog. Het hoofdboard heeft een totale hoogte van 120 cm en is 10 cm diep. De poten zijn 12 cm hoog en 4 cm in doorsnede.
Montage
Montage inbegrepen
Garantie
Er geldt op deze boxspring 5 jaar fabrieksgarantie.
Levertijd & Levering
Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.
Aanvullende informatie
Garantie
5 jaar fabrieksgarantie
Materiaal
Stof
Diepte
200/210 cm
Hoogte
65 cm
Belasting
130 KG
Beschikbare kleuren
Antraciet
Incl. Topper
Ja
Incl. Matras
Ja
Opbouw
De 2 persoons sets bestaan steeds uit twee losse boxen (2 x 70 cm, 2 x 80 cm of 2 x 90 cm) en een matras + topper van 140, 160 of 180 cm.
Boxspringset Tobago 140 x 200

Prijs:1299.00  (klik hier voor meer informatie)