Boxspringset Elizabeth 140 x 200 cm Inclusief Montage | 140200

Boxspringset Elizabeth biedt eindeloos slaapcomfort met zijn royale matras inclusief topper combinatie. Nu met 100 nachten proefslapen!

Highlights boxspring Elizabeth
100 nachten proefslapen
Pocketvering matras
Inclusief ingebouwde topper
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?
De boxen 
De boxspring wordt geleverd inclusief 21cm bonellvering boxen die mee gestoffeerd zijn in de luxueuze meubelstof. Het frame is gemaakt van fsc-gecertificeerd hout en wordt gedragen door 4 meubelpoten plus 2 draagpoten onder het frame.
Het matras
Het pocketvering matras is van uitmuntende kwaliteit en met zorg ontwikkeld. 
Door de 7 comfortzones geniet je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lichaam. De 250 pocketveringen per m² zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.
De Topper
Het royale matras van Boxspringset Elizabeth is voorzien van een ingebouwde topper. Boven op het matras zit tevens een kern van 4cm Memory Foam voor verhoogd comfort en drukverlaging. 
Levering op maat +€49,99
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.
Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!
 
Boxspringset Elizabeth 140 x 200 cm Inclusief Montage

Prijs:749.99  (klik hier voor meer informatie)