Badstof Hoeslaken – Antraciet – 70×200 cm – Antraciet – Fresh & Co – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je dagelijks functioneren. Dit luxe badstof hoeslaken is meer dan alleen een mooie toevoeging aan je beddengoed; het is een investering in je slaapcomfort.

Comfort en kwaliteit gaan hand in hand
Het hoeslaken is vervaardigd uit 100% badstof, een materiaal dat bekendstaat om zijn zachtheid en vermogen om vocht op te nemen. Dit zorgt ervoor dat je zelfs tijdens warme nachten comfortabel kunt slapen. Bovendien is badstof van nature strijkvriendelijk, waardoor je hoeslaken er altijd strak en verzorgd uitziet.

Perfecte pasvorm voor ongestoorde nachten
Dankzij het elastiek rondom blijft het hoeslaken altijd perfect op zijn plaats zitten. Dit betekent dat je niet midden in de nacht wakker wordt met een losgeraakt laken. Het hoeslaken is speciaal ontworpen voor matrassen tot 25 cm hoog, waardoor het geschikt is voor de meeste standaardmatrassen.

Onderhoud en duurzaamheid

Het onderhouden van je badstof hoeslaken is eenvoudig. Het kan gewassen worden op 30 °C en is geschikt voor de droger op een lage stand. Zo blijft je hoeslaken keer op keer fris en zacht.

Waarom kiezen voor een luxe badstof hoeslaken?

  • Zachtheid: Badstof voelt heerlijk zacht aan en verhoogt je slaapcomfort.
  • Strijkvriendelijk: Bespaar tijd met een materiaal dat makkelijk te onderhouden is.
  • Perfecte pasvorm: Het elastiek rondom zorgt ervoor dat je hoeslaken niet verschuift.
  • Geschikt voor standaardmatrassen: Ontworpen voor matrassen tot 25 cm hoog.

Ontdek zelf het verschil dat een luxe badstof hoeslaken kan maken voor jouw nachtrust. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en het comfort van onze producten.

– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:19.99  (klik hier voor meer informatie)