4 seizoenen Dekbed Natural Duck 85% Veren – 140×200 cm (Eenpersoons) – Natural Duck – 500 gr (200 gr + 300 gr) – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is essentieel voor een goede gezondheid en een frisse start van de dag. Daarom is het belangrijk om te investeren in een dekbed dat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving. De dekbedden van Natural Duck, volledig geproduceerd in Nederland, voldoen aan deze criteria. Ze bieden hoogstaande kwaliteit en optimaal slaapcomfort, mede dankzij de strenge Europese normen waar het gehele productieproces aan voldoet.
Tijk van 100% percale katoen
De tijk, het omhulsel dat de vulling op zijn plaats houdt, is een cruciaal onderdeel van elk dekbed. Bij Natural Duck is de tijk vervaardigd uit 100% percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid, zachtheid en uitstekende ademend vermogen. Het is in staat om transpiratievocht effectief te absorberen, wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust.
Vulling: eendenveertjes en eendendons
De vulling van het dekbed bestaat uit 85% eendenveertjes en 15% eendendons. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel en een uitstekende warmte-isolatie. Het dons en de veertjes houden de warmte vast, maar zorgen tegelijkertijd voor een lichte en luchtige ervaring.
Anti-allergie: Nomite® label
Voor mensen met een allergie voor huisstofmijt is dit dekbed een uitkomst. De dekbedden zijn voorzien van het Nomite® label, wat inhoudt dat de dichtgeweven tijk het binnendringen van huisstofmijt tegengaat.
Warmteklasse: voor elk seizoen
Zomerdeel: warmteklasse 4
Het zomerdeel van het dekbed valt onder warmteklasse 4, de koelste klasse beschikbaar. Ideaal voor de warmste zomermaanden of voor mensen die het snel warm hebben. Herfstdeel: warmteklasse 3
Het herfstdeel heeft warmteklasse 3 en is geschikt voor het hele jaar. Dit deel past perfect in een verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel koud hebben.
Gecombineerd: warmteklasse 1
Door het zomer- en herfstdeel samen te voegen, ontstaat een dekbed met warmteklasse 1. Dit is ideaal voor de koude wintermaanden, dankzij de uitstekende isolatie.
Productietechnieken: cassette en carré
Cassette productie voor het herfstdeel
Het herfstdeel is cassette geproduceerd, wat betekent dat het dekbed in vlakken is onderverdeeld met openstaande tussenschotjes. Deze schotjes zorgen ervoor dat het dons verbonden blijft en er geen koude zones ontstaan.
Carré productie voor het zomerdeel
Het zomerdeel is carré gestikt, waarbij de boven- en onderkant van de tijk aan elkaar zijn vastgestikt. Dit is vooral geschikt voor zomerdekbedden, waarbij enige koude zones geen probleem vormen.
Onderhoudsvriendelijk
Donzen dekbedden van Natural Duck vereisen weinig onderhoud. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten houden de vulling fris. Indien nodig kan het dekbed gewassen worden op 60 °C of naar de stomerij gebracht worden.
Downpass gecertificeerd
Dit dekbed is Downpass gecertificeerd, wat garant staat voor ethisch verantwoorde en hoogwaardige dons- en veervulling.
Oftewel…
Dit Dekbed Natural Duck 85% Veren – 4-Seizoenen is een investering in je gezondheid en slaapcomfort. Met de juiste materialen, productietechnieken en certificeringen ben je verzekerd van een dekbed dat bijdraagt aan een heerlijke nachtrust, ongeacht het seizoen. Ontdek de kwaliteit van Natural Duck en ervaar het verschil zelf.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:289.00  (klik hier voor meer informatie)